Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí rep l’informe jurídic demanat al juliol que permetrà encarar la problemàtica sobre l’activitat a Can Canyadell El Consistori convocarà properament la Mesa de seguiment dels abocadors de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí rep l’informe jurídic demanat al juliol que permetrà encarar la problemàtica sobre l’activitat a Can Canyadell

El Consistori convocarà properament la Mesa de seguiment dels abocadors de Rubí

Imatge aèria de Rubí (foto: Ajuntament de Rubí).
Imatge aèria de Rubí (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha rebut aquest dilluns 31 d’octubre les conclusions d’un informe jurídic extern. El Consistori rubinenc va contractar el citat informe el passat mes de juliol davant la complexitat que representa la problemàtica que envolta l’activitat que es desenvolupa a Can Canyadell. La intenció de l’Ajuntament és resoldre la problemàtica el més aviat possible.

Amb aquest informe, l’Ajuntament de Rubí donarà resposta a la sol·licitud de l’empresa PUIGFEL S.A., qui va demanar una modificació no substancial de la seva llicència ambiental. Aquest informe tracta abastament de totes les qüestions plantejades per l’empresa i permet a l’Ajuntament donar resposta adequada a cadascuna d’elles. Els serveis tècnics i jurídics municipals ja estan treballant per poder resoldre en breu aquest cas.

L’Ajuntament de Rubí vol posar en valor la Mesa de seguiment dels abocadors com a espai d’interlocució, i per aquesta raó donarà compte i els detalls de l’informe quan es reuneixi i s’incorpori a l’ordre del dia. A més, lamenta que la Mesa no s’hagi considerat per a altres formacions polítiques com el marc idoni per plantejar estratègies conjuntes entre els actors representats.

Objectius de Desenvolupament sostenible