Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí regalarà vals amb 5 hores de conducció per promoure l’ús del vehicle elèctric compartit Els vals es poden obtenir a través de la iniciativa Rubí Brilla i a la segona reunió del grup local de Som Mobilitat que tindrà lloc dilluns 15 de gener a la fotolinera del Rubí Forma https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-regalara-vals-amb-5-hores-de-conduccio-per-promoure-l2019us-del-vehicle-electric-compartit/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí regalarà vals amb 5 hores de conducció per promoure l’ús del vehicle elèctric compartit

Els vals es poden obtenir a través de la iniciativa Rubí Brilla i a la segona reunió del grup local de Som Mobilitat que tindrà lloc dilluns 15 de gener a la fotolinera del Rubí Forma
La fotolinera del Rubí Forma (foto: Localpres).
La fotolinera del Rubí Forma (foto: Localpres)

El pròxim dilluns 15 de gener a les 19 h el grup local de la cooperativa Som Mobilitat (SM) es tornarà a reunir a l’edifici Rubí Forma per provar el vehicle elèctric que els membres del grup podran llogar per als seus desplaçaments. El cotxe elèctric de la cooperativa estarà disponible també per a empreses, comerços i entitats així com per a la ciutadania de Rubí. En el marc de la trobada de dilluns, es repartiran codis promocionals amb 5 hores gratuïtes de conducció per promoure l’ús d’aquest cotxe compartit entre els rubinencs.

L’Ajuntament de Rubí ha adquirit una bossa de 3.600 hores de conducció del vehicle elèctric de l’entitat que, a més de la trobada de dilluns, es repartiran, a través de la iniciativa Rubi Brilla a comerços, empreses i entitats que en vulguin fer ús i promocionar entre els seus treballadors i/o clients. A través d’aquest ús promocional es vol demostrar als usuaris els avantatges d’utilitzar un vehicle elèctric compartit i així augmentar el nombre de socis de la cooperativa de manera que, amb els futurs beneficis, es pugui anar ampliant la flota de vehicles elèctrics compartits de Rubí.

Som Mobilitat és una cooperativa de consum sense ànim de lucre que promou una xarxa de mobilitat elèctrica compartida. Aquest grup de consumidors, amb més de 700 socis a tot Catalunya, vol transformar el model de consum energètic a través de grups locals que de manera autoorganitzada repensen la mobilitat en els seus territoris. SM disposa de nou cotxes elèctrics que cedeix als socis dels diferents grups locals. Fer-se soci de SM implica una única despesa de 10 euros que permet tenir accés a l’aplicació mòbil de la cooperativa i la possibilitat de llogar un dels cotxes de la xarxa. Els membres de l'entitat disposen d'una promoció durant sis mesos per llogar el vehicle a 4,5 euros l'hora i, a partir d'aquest moment, a 5 euros l'hora. A més, el vehicle elèctric no té cost de combustible. A Rubí, el grup local va constituir el 15 de desembre a la Masia de Can Serra amb 10 membres i es preveu que creixi fins a prop d’una vintena a la trobada de dilluns. La cita també servirà per estrenar la nova senyalització de la fotolinera de l’edifici Rubí Forma que a partir de dilluns comptarà amb una plaça reservada de manera permanent per al vehicle elèctric compartit de la cooperativa.