Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí reforça la neteja dels PAE Un dispositiu especial del servei de Gestió de Residus va començar a treballar el 7 de setembre al polígon de Rubí Sud i acabarà el 13 d’octubre a Can Rosés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí reforça la neteja dels PAE

Un dispositiu especial del servei de Gestió de Residus va començar a treballar el 7 de setembre al polígon de Rubí Sud i acabarà el 13 d’octubre a Can Rosés

La neteja ha començat al polígon Rubí Sud.
La neteja ha començat al polígon Rubí Sud

L’Ajuntament de Rubí ha engegat un operatiu especial de neteja dels onze Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la ciutat. A través d’aquest pla, entre el 7 de setembre i el 13 d’octubre es realitza una neteja a fons de la totalitat dels PAE rubinencs. Les feines han començat al PAE de Rubí Sud i acabaran a mitjans del mes d’octubre al PAE de Can Rosés. Es tracta d’un reforç que el consistori posa en marxa aproximadament cada sis mesos amb l’objectiu d’assegurar el manteniment dels diferents polígons i que implica el Servei de Gestió de Residus i el Servei de Parcs i Jardins.

Els PAE són la carta de presentació de l’activitat econòmica de la ciutat. Mantenir-los en bones condicions també és una manera de fomentar la competitivitat de les empreses i de facilitar la seva projecció”, diu l’alcaldessa Ana María Martínez.

Gestió de Residus hi destina un equip format per dos operaris i una furgoneta de caixa oberta que s’encarrega de retirar deixalles que el dispositiu ordinari amb escombradora no permet recollir. Concretament, es netegen els residus acumulats en espais d’ús públic ja sigui per la suma d'actes d'incivisme, per acumulacions causades per fenòmens meteorològics o per abandonaments indiscriminats de residus.

Un cop completada la neteja, a partir del 15 d’octubre el Servei de Parcs i Jardins procedirà a desbrossar els diferents polígons. Cinc persones contractades a través de plans d’ocupació donaran suport al personal propi del servei municipal per eliminar les herbes que creixen als escocells i a les voreres. S’estima que en dos mesos s’haurà completat una neteja a fons de tots els polígons d’activitat econòmica de la ciutat.