Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí organitza un curs de premonitors d’activitats d’educació en el lleure aquest juliol La formació, impartida per Creu Roja, s’adreça a joves rubinencs d’entre 15 i 17 anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure educatiu https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-organitza-un-curs-de-premonitors-d2019activitats-d2019educacio-en-el-lleure-aquest-juliol/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí organitza un curs de premonitors d’activitats d’educació en el lleure aquest juliol

La formació, impartida per Creu Roja, s’adreça a joves rubinencs d’entre 15 i 17 anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure educatiu

El curs s'adreça als menors que, pel fet de no tenir 18 anys, no poden apuntar-se al curs de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil.
El curs s'adreça als menors que, pel fet de no tenir 18 anys, no poden apuntar-se al curs de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

L’Ajuntament de Rubí organitza un curs gratuït de premonitors d’activitats d’educació en el lleure adreçat a aquells rubinencs d’entre 15 i 17 anys que volen iniciar‐se en el món del lleure educatiu. Les inscripcions per a participar en aquesta formació, impartida per Creu Roja, es podran formalitzar entre els dies 15 i 19 de juny a l’Espai Jove Torre Bassas.

El curs, de 20 hores, es realitzarà els dies 1, 2, 3 i 6 de juliol de 9 h a 14 h. Aquesta formació està pensada pels menors que, pel fet de tenir menys de 18 anys, no poden apuntar-se al curs de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil, que també es realitzarà al juliol a la Torre Bassas.

Entre els objectius del curs destaquen conèixer i valorar el paper que juga l’educació en el lleure a l’actualitat, conèixer el procés de planificació, realització i avaluació d’accions educatives en l’àmbit del lleure, oferir nocions bàsiques de psicologia evolutiva, així com recursos lúdics i/o educatius per dinamitzar activitats, entre d’altres. Per obtenir el títol cal assistir com a mínim al 85% de les classes.

Inscripcions
La capacitat màxima del curs és de 15 alumnes. Les inscripcions s’hauran de fer entre el 15 i el 19 de juny, de 17 h a 21 h, a l’Espai Jove Torre Bassas.

Cada alumne rebrà un número d’inscripció segons l’ordre d’arribada. Si hi ha més de 15 sol·licituds es farà un sorteig públic per tal de determinar quins són els 15 admesos. El sorteig es realitzarà el dia 22 de juny (18 hores) a la Torre Bassas ─ubicat a la carretera de Sabadell, 18─.

El Servei de Joventut comunicarà als joves la seva admissió al curs a partir del mateix 22 de juny, via telefònica i correu electrònic. Si s’efectua alguna baixa fins el dia d’inici del curs, aquesta es cobrirà amb la següent persona segons l’ordenació establerta al sorteig.

Un cop finalitzat el període d’inscripció es procedirà a comprovar el domicili dels candidats al padró municipal i seran rebutjats aquells que no hi estiguin inscrits en aquella data.