Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí ofereix una nova edició del casal vacacional d’hivern Les famílies poden formalitzar la inscripció del 28 de novembre al 13 de desembre, preferentment en línia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí ofereix una nova edició del casal vacacional d’hivern

Les famílies poden formalitzar la inscripció del 28 de novembre al 13 de desembre, preferentment en línia

El casal s’ofereix a l’escola 25 de setembre (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El casal s’ofereix a l’escola 25 de setembre (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Els casals vacacionals d'hivern, dirigits a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, s’ofereixen durant els dies laborables de les vacances escolars de Nadal, els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener a l’Escola 25 de Setembre.

L’oferta s’estructura en diferents modalitats segons l’horari i el servei que es vol: acollida, matí, menjador i tarda. L’oferta màxima és de 30 places per a cada franja horària. Els grups no superaran els 10 infants i el número mínim d’alumnes per obrir una franja horària serà de 12 inscrits. Els preus també van en funció de l’horari i el servei, des dels 20 euros per a la franja de tarda de 15 a 17 h, fins als 140 euros per el casal de tot el dia (8 a 17 h) amb acollida i menjador. Les diferents modalitats i preus es poden consultar al web municipal.

El període d’inscripció anirà de dilluns 28 de novembre a dimarts 13 de desembre de 2022. El tràmit s’ha de formalitzar preferentment en línia, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. En cas de no poder fer la demanda de manera telemàtica, caldrà reservar cita a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per rebre suport presencial.

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar la seva acceptació en les condicions que ha sol·licitat.

Els casals vacacionals es porten a terme durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, la darrera setmana de juny, abans de l’inici dels casals d’estiu. Amb aquesta proposta es vol facilitar la conciliació de les famílies rubinenques amb infants de 3 a 12 anys.

Objectius de Desenvolupament sostenible