Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí ofereix fins a 200 places de casal vacacional d’hivern Les famílies poden formalitzar la inscripció entre el 9 i l’11 de desembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí ofereix fins a 200 places de casal vacacional d’hivern

Les famílies poden formalitzar la inscripció entre el 9 i l’11 de desembre

El casal s’ofereix a l’institut escola Teresa Altet (foto: Ajuntament de Rubí – César Font).
El casal s’ofereix a l’institut escola Teresa Altet (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

Els casals vacacionals es porten a terme durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, la darrera setmana de juny, abans de l’inici dels casals d’estiu, i la primera quinzena de setembre, abans de l’inici del nou curs escolar. Amb aquesta proposta es vol facilitar la conciliació de les famílies rubinenques amb infants de 3 a 12 anys.

Aquest any, els casals vacacionals d'hivern s’ofereixen durant els dies laborables de les vacances escolars de Nadal: 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4, 5 i 7 de gener a l’institut escola Teresa Altet.

L’oferta s’estructura en diferents modalitats segons l’horari i el servei que es vol: acollida, matí, menjador i tarda. L’oferta màxima és de 50 places per a cada franja horària i casal. Els grups no superaran els 10 infants per tal de respectar les mesures de la COVID-19 i el número mínim d’alumnes per obrir una franja horària serà de 12 inscrits. Els preus també van en funció de l’horari i el servei, des dels 20 euros de la franja de tarda de 15 a 17 h, fins als 140 euros pel casal de tot el dia (8 a 17 h) amb acollida i menjador. Les diferents modalitats i preus es poden consultar al web municipal.

El període d’inscripció serà els dies 9, 10 i 11 de desembre de 2020. L’imprès de sol·licitud es pot demanar als centres educatius, al Servei d’Educació i Infància o bé descarregar-lo a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Un cop degudament omplert, s’ha de lliurar o bé al Servei d’Educació i Infància (c/ General Prim, 33-35 2a planta, de 10 a 14 h) o a l’Institut Escola Teresa Altet (Carrer de Mallorca, 90, de 17 a 18.30 h).   

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar la seva acceptació en les condicions que ha sol·licitat.