Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí inicia el procés per incorporar un nou operador comercial al Mercat Municipal Coincidint amb la reordenació de les parades, el consistori vol integrar una oferta comercial complementària que contribueixi a dinamitzar l’equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí inicia el procés per incorporar un nou operador comercial al Mercat Municipal

Coincidint amb la reordenació de les parades, el consistori vol integrar una oferta comercial complementària que contribueixi a dinamitzar l’equipament

L’Ajuntament vol completar la transformació del Mercat (foto: Localpres).
L’Ajuntament vol completar la transformació del Mercat (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha començat a treballar per integrar un nou operador comercial a l’edifici del Mercat Municipal que contribueixi a millorar l’oferta global d’aquest equipament. La voluntat del consistori és que la marca que s’hi acabi instal·lant complementi l’actual oferta de producte fresc, fent del Mercat un espai comercial encara més atractiu per als compradors.

La instal·lació d’aquest nou operador s’emmarca en el projecte de reestructuració interna de l’edifici, que contempla el trasllat d’una desena de parades per tal de concentrar tota l’oferta comercial a la zona de major ocupació de l’equipament. Aquesta reordenació, que tot just està en marxa, alliberarà una superfície homogènia de més de 1.000 metres quadrats al triangle que delimiten els carrers Cal Gerrer i Magí Ramentol. Aquest serà l’espai que l’Ajuntament posarà a disposició dels operadors que vulguin optar a instal·lar-se al Mercat Municipal.

En aquests moments, el consistori ja ha finalitzat el plec de clàusules tècniques que regirà el concurs per a la concessió, amb la intenció que les obres d’adequació puguin iniciar-se abans de setembre i que la nova superfície comercial obri les seves portes a finals d’aquest any o principis de 2017.

El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, confia que la integració d’aquest operador “ajudarà a consolidar el Mercat com un equipament comercial de referència per als rubinencs, sense que això vagi en detriment de la seva identitat”. Segons ha evidenciat el responsable municipal, “calia donar continuïtat a la intervenció que es va dur a terme el 2010 i que va donar lloc a una nova façana més atractiva i a l’obertura de l’actual plaça. En els darrers anys, ha quedat demostrat que el Mercat Municipal és un equipament molt dinàmic, amb uns comerciants molt implicats a la vida social de la ciutat; ha arribat al moment d’acompanyar aquest gran valor amb un projecte sòlid de reforma interior que ajudi a millorar el seu posicionament”.

Güeto ha posat l’accent en el fet que aquest procés de transformació del Mercat s’està duent a terme de la mà dels paradistes.