Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí inicia dilluns les tasques de desbrossament al camí d’Ullastrell Mentre durin els treballs, que és previst que s’allarguin unes tres setmanes, es duran a terme talls parcials de circulació en aquesta via https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-inicia-dilluns-les-tasques-de-desbrossament-al-cami-d2019ullastrell/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí inicia dilluns les tasques de desbrossament al camí d’Ullastrell

Mentre durin els treballs, que és previst que s’allarguin unes tres setmanes, es duran a terme talls parcials de circulació en aquesta via

Es tallarà un carril entre les 9:30 i les 11:45 h i entre les 12:30 i les 14:00 h.
Es tallarà un carril entre les 9:30 i les 11:45 h i entre les 12:30 i les 14:00 h

El dilluns 6 d’octubre l’Ajuntament de Rubí començarà les tasques de desbrossament del camí d’Ullastrell. Els treballs, que és previst que tinguin una durada d’unes tres setmanes, si les condicions meteorològiques són favorables, s’iniciaran a la part baixa d’aquesta via, és a dir, a la zona de Sant Genís. 

Per tal de poder desenvolupar aquests treballs serà necessari tallar un carril del camí d’Ullastrell. La circulació es regularà amb semàfors mòbils, donant pas alternatiu als vehicles que circulen per aquesta carretera. Aquests semàfors es col·locaran cada matí i es retiraran al migdia. 

Amb l’objectiu que aquesta mesura interfereixi el mínim possible en les hores d’entrada i sortida de les escoles, l’horari de treball serà de 9:30 h a 11:45 h i de 12:30 h a 14:00 h. I és que el volum de vehicles que circula per aquesta via és força elevat. 

Les tasques consistiran concretament en el desbrossament dels marges del camí d’Ullastrell. En els llocs on hi hagi terra acumulada a la vorera, també es retirarà. Posteriorment s’aplicarà herbicida per tal d’endarrerir l’aparició de nova herba.

Imatges relacionades

Camí d'Ullastrell
Camí d'Ullastrell