Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí i el Consell Comarcal desenvolupen un cens d’empresa i oferta industrial de la ciutat L’eina que s’actualitza a temps real ja es pot consultar des de les pàgines web de totes dues institucions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí i el Consell Comarcal desenvolupen un cens d’empresa i oferta industrial de la ciutat

L’eina que s’actualitza a temps real ja es pot consultar des de les pàgines web de totes dues institucions

El cens es pot trobar a ccvoc.cat i a rubiempresa.net.
El cens es pot trobar a ccvoc.cat i a rubiempresa.net

Totes les empreses ubicades als 11 Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Rubí i l’oferta industrial de la ciutat es pot consultar en un cens actualitzat a temps real des dels webs de Rubiempresa i el Portal de polígons i empreses del Vallès Occidental del Consell Comarcal de Vallès Occidental (CCVOC) a partir d’aquest dimecres. Aquesta nova eina respon a la mesura “Preservació i dinamització dels espais productius” del Pla d’Acció 2018-2019 del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental que Rubí i la resta de signants del pacte van aprovar el passat mes de juny.  D’acord amb aquest document, el Consell Comarcal, amb la col·laboració i participació dels ajuntaments, desenvolupa el cens d’empreses i l’oferta industrial als PAE amb l’objectiu disposar d’informació actualitzada i permanent de la situació dels espais industrials, per millorar-ne la diagnosi, el manteniment i la promoció. “Tenir més informació sobre els nostres PAE i tenir-la tan actualitzada com sigui possible té un valor altíssim per ajudar-nos a fer polítiques econòmiques actives i, alhora, el fet mateix d’oferir el cens a tothom ja és una acció de promoció del nostre capital industrial importantíssima”, diu el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Rafael Güeto.

El cens d’empreses és l’inventari anual dels establiments amb activitats econòmiques donades d’alta a hisenda per a persones físiques i/o jurídiques localitzades als polígons d’activitat econòmica. L’oferta industrial és l’inventari permanent de les ofertes de naus i solars recollides de portals web i/o d’empreses immobiliàries localitzades als polígons d’activitat econòmica.

L’eina en línia que s’ha desenvolupat a través d’un conveni entre les dues institucions permetrà actualitzar la base de dades anual d’empreses, establiments i activitats econòmiques ubicades als polígons d’activitat econòmica del municipi, actualitzar de forma permanent les ofertes de naus i solars industrials disponibles i publicar la informació del cens i oferta industrial d’acord amb els requisits que estableix la llei de protecció de dades.