Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí contracta en pràctiques 10 joves de la ciutat durant sis mesos Són veïns i veïnes de Rubí menors de 30 anys amb títol universitari o equivalent que fins ara estaven a l’atur https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí contracta en pràctiques 10 joves de la ciutat durant sis mesos

Són veïns i veïnes de Rubí menors de 30 anys amb títol universitari o equivalent que fins ara estaven a l’atur

Els 10 joves s’han incorporat a l’administració local el 15 de novembre (foto: Localpres).
Els 10 joves s’han incorporat a l’administració local el 15 de novembre (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha incorporat a la seva plantilla 10 persones de menys de 30 anys que fins ara estaven a l’atur a través de contractes de treball en pràctiques. Es tracta de nois i noies sense feina, inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONOS), beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Tots 10 tenen un  títol universitari o de formació professional de grau mig o alguna altra titulació equivalent. Amb aquesta fórmula s’han incorporat: una persona per tasques administratives a l’Àmbit de política social, una altra per a l’Àmbit de Transparència i Bon Govern, una altra per l’Arxiu municipal i dues més que s’incorporen a l’Àmbit de Secretaria General; una persona que desenvolupa tasques de disseny gràfic a Comunicació, un Community Manager i una persona Auxiliar d’informàtica per Rubí Formació;  un Biòleg/a mediambiental a l’Àmbit de Política Social i un empleat o empleada que farà feines de jardinera a Parcs i Jardins.

Aquests contractes en pràctiques permeten a aquestes persones joves accedir a una primera experiència laboral d’acord amb la seva qualificació professional. Aquest primer pas en el món laboral és molt important dins de la seva carrera professional”, exposa el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Els contractes s’han fet en la modalitat de treball en pràctiques a jornada completa i tenen una durada de sis mesos, des del passat 15 novembre fins al 15 maig del 2017. Els 10 joves en pràctiques són veïns i veïnes de Rubí i eren beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil en el moment de ser seleccionats.