Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí adequa vuit passos de serveis a les urbanitzacions de Can Mir i Castellnou Les obres, incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, contemplen la reurbanització d’aquests passatges per fer-los transitables https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí adequa vuit passos de serveis a les urbanitzacions de Can Mir i Castellnou

Les obres, incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, contemplen la reurbanització d’aquests passatges per fer-los transitables

El consistori està millorant diversos passos de servei, que actualment presenten certes mancances d’accessibilitat (foto: Localpres).
El consistori està millorant diversos passos de servei, que actualment presenten certes mancances d’accessibilitat (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí està executant els treballs d’adequació de vuit passos de serveis a les urbanitzacions de Can Mir i Castellnou. Amb aquesta actuació, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, el consistori pretén millorar l’estat d’aquestes passos, que actualment presenten certes mancances d’accessibilitat. L’empresa que duu a terme les obres és Hercal Diggers, SL, amb un pressupost de 179.668,06 euros.

La intenció del nou equip de govern és dignificar sempre que es pugui els espais d’ús col·lectiu de les urbanitzacions i, així, oferir als veïns i veïnes d’aquestes zones de la ciutat una major qualitat a l’entorn on viuen. Així ho demostra tant aquesta obra com d’altres que hem impulsat durant els primers mesos de mandat, com ara la millora de la xarxa d’enllumenat públic en alguns accessos a les urbanitzacions”, ha assegurat la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas. La primera tinenta d’alcaldia també ha explicat que "era una qüestió d’urgència fer transitables aquests passos amb escales i rampes”.  

Les tasques s’executen a les següents localitzacions: al pas existent entre els carrers Argentona i Abrera, a l’ubicat entre els carrers Alcanó i Ametlla, al que hi ha entre els carrers Berga i Besalú, als dos passos que es troben situats entre els carrers Corbera i Cabrera, al que hi ha entre l’avinguda de Castellnou i el carrer Núria, al situat entre els carrers Carmel i Port i al que existeix entre els carrers Núria i Tibidabo.

En l’actualitat, aquests passos de serveis es troben sense pavimentar i estan plens de vegetació i, en molts dels casos, no són aptes pel pas de vianants. El projecte contempla la seva reurbanització amb la construcció de les escales i rampes necessàries per fer transitables aquests passatges. A l’hora de dissenyar aquests elements s’han tingut en compte els paràmetres definits a la normativa vigent sobre accessibilitat.

En el decurs de les obres, que és previst que tinguin una durada de tres mesos, no es veurà restringit el trànsit.