Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convocarà en els propers dies les subvencions per a la pràctica esportiva Els ajuts estan destinats a infants i joves que practiquin esport federat, activitats esportives d’inclusió o extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convocarà en els propers dies les subvencions per a la pràctica esportiva

Els ajuts estan destinats a infants i joves que practiquin esport federat, activitats esportives d’inclusió o extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars

Els ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Els ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Els rubinencs i les rubinenques podran accedir en els propers dies a la nova convocatòria de subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les activitats esportives d’inclusió i les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars corresponents a la temporada 2022-2023. Aquests ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de famílies d’alumnes de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

L’Ajuntament estableix un topall de 525 € de subvenció per sol·licitud, amb l’objectiu que no hi hagi desequilibris entre disciplines. A la convocatòria s’especifiquen els diferents conceptes subvencionables: les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva ─aquestes últimes subvencionables fins a un màxim de 125 €. Els ajuts d’aquesta temporada estan dotats amb 120.000 €.

La concessió dels ajuts es farà segons la renda anual de la unitat familiar. La quantia concreta dependrà d’un sistema de gradació. En funció del nivell de renda, s’establirà el percentatge d’ajut que li correspondrà a la família sol·licitant. En el cas de les activitats d’inclusió, els percentatges de la subvenció s’incrementen un 5% en cada tram.

El termini per presentar les sol·licituds s’obrirà en els propers dies, l’endemà que la convocatòria sigui publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB). Les famílies disposaran de 15 dies hàbils per poder formalitzar la demanda a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí o excepcionalment, de forma presencial, a l'Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). En aquest darrer cas, es recomanable demanar cita prèvia.

A la darrera convocatòria de les subvencions a la pràctica esportiva, es van concedir 334 ajuts per un valor total de 119.989,89 €. La partida destinada per l’Ajuntament es va complementar amb l’aportació de la Diputació de Barcelona.

Objectius de Desenvolupament sostenible