Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca la Mesa de seguiment dels abocadors per explicar als seus membres el Pla especial d’extractives La Junta de Govern Local del consistori va acordar aprovar el document de manera inicial el passat 15 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convoca la Mesa de seguiment dels abocadors per explicar als seus membres el Pla especial d’extractives

La Junta de Govern Local del consistori va acordar aprovar el document de manera inicial el passat 15 de setembre

El document té l’objectiu de regular l’obertura, explotació i restauració de les activitats extractives i dels dipòsits controlats al sòl no urbanitzable de Rubí.
El document té l’objectiu de regular l’obertura, explotació i restauració de les activitats extractives i dels dipòsits controlats al sòl no urbanitzable de Rubí

L’Ajuntament de Rubí ha convocat la Mesa de seguiment dels abocadors de Rubí per tal d’explicar als seus membres la feina que ha dut a terme el consistori durant l’elaboració del Pla especial de regulació d’activitats extractives i la seva restauració. La xerrada informativa, que tindrà lloc aquest dimecres a les 19 h a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, està oberta a tota la ciutadania interessada en conèixer aquest document i les seves implicacions urbanístiques.

El passat 15 de setembre, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Rubí va aprovar de manera inicial el Pla especial de regulació d’activitats extractives i la seva restauració. Es tracta d’un document que té per objecte regular l’obertura, explotació i restauració tant de les activitats extractives com dels dipòsits controlats en tot el sòl no urbanitzable de Rubí. L’aprovació inicial del Pla especial comporta la suspensió de llicències urbanístiques en els àmbits on el Pla té incidència.

La xerrada, que té voluntat divulgadora i pedagògica, és oberta a tothom i no cal formalitzar inscripció prèvia.

L’expedient del Pla especial estarà exposat al públic durant un període de 45 dies per tal que qualsevol persona pugui examinar-lo i presentar les al·legacions que consideri oportunes.