Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca la ciutadania a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès El consistori fa una crida a sumar-se a les concentracions convocades per l’entitat Rubí Solidari amb el lema “No a la guerra a Ucraïna” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament convoca la ciutadania a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès

El consistori fa una crida a sumar-se a les concentracions convocades per l’entitat Rubí Solidari amb el lema “No a la guerra a Ucraïna”

La façana de la casa consistorial mostra els colors de la bandera d’Ucraïna  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La façana de la casa consistorial mostra els colors de la bandera d’Ucraïna (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Ajuntament de Rubí se suma a la condemna del municipalisme català sobre l’atac de Rússia a Ucraïna, reclama una solució pacífica i convoca a tota la ciutadania rubinenca a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès. Dijous 24 de febrer, el Ple municipal va aprovar unànimement una Declaració Institucional en què condemna l’atac, envia un missatge de solidaritat a tota la ciutadania, col·lectius i institucions d’Ucraïna i acorda demanar a la Unió Europea que adopti un paper de mediació per preservar la vida i els drets humans dels ucraïnesos i ucraïneses.  

El consistori fa una crida a sumar-se a les concentracions convocades per l’entitat Rubí Solidari amb el lema “No a la guerra a Ucraïna” per demanar que el conflicte entre Rússia i Ucraïna es resolgui per la via diplomàtica i avançar cap a un món lliure d’armes nuclears. La propera concentració és divendres 4 de març, a les 18.30 h a la plaça Pere Aguilera.

L’Ajuntament també anima a la ciutadania i a les entitats a participar de la concentració unitària convocada aquest dimecres 18.30 h a la plaça de Catalunya de Barcelona per la Plataforma Aturem la guerra sota el lema “No a la guerra, les vostres guerres, les nostres morts”.

Rubí és un municipi compromès amb la pau i amb la resolució no violenta dels conflictes. Estic convençuda que els rubinencs i les rubinenques ens tornarem a mobilitzar com ho vam fer amb motiu de la guerra dels Balcans, la de l’Iraq i la crisi de les persones refugiades de 2015”, diu l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Aquests dies, la façana de la casa consistorial mostra els colors de la bandera d’Ucraïna.

Objectius de Desenvolupament sostenible