Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament augmenta la freqüència del servei de recollida de la fracció paper-cartró a les urbanitzacions A partir de la setmana vinent, els contenidors blaus es buidaran dos cops per setmana per evitar que es desbordin https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament augmenta la freqüència del servei de recollida de la fracció paper-cartró a les urbanitzacions

A partir de la setmana vinent, els contenidors blaus es buidaran dos cops per setmana per evitar que es desbordin

Els contenidors de la fracció paper i cartró es buidaran dos cops per setmana (foto: Ajuntament de Rubí).
Els contenidors de la fracció paper i cartró es buidaran dos cops per setmana (foto: Ajuntament de Rubí)

A partir de la setmana vinent, l’Ajuntament té previst augmentar la freqüència de buidatge dels contenidors de paper i cartró ubicats a les urbanitzacions. El Consistori atén així una demanda del veïnat d'aquesta zona de la ciutat.

Actualment, la recollida de la fracció del paper i cartró es realitza entre dijous i divendres ─dijous es buiden els contenidors d’una part de les urbanitzacions i, divendres, la resta─ combinada amb la recollida de la fracció del rebuig. A partir de la setmana vinent, s’incorporarà un nou servei de recollida del paper i cartró els dimarts, que s’encarregarà de buidar aquells contenidors que queden plens abans que torni a passar el camió.

Aquesta decisió s’ha pres atenent la demanda veïnal i després d’haver fet un seguiment de diverses ubicacions de contenidors per comprovar-ne el grau d’ompliment, així com d’haver recollit les impressions del personal que duu a terme el servei.

Properament, quan s’instal·lin TAGs als contenidors, el Servei de gestió de residus disposarà d’aquest tipus d’informació d’una forma més immediata, fet que permetrà prendre decisions amb més fluïdesa.