Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament adequa les escales d’Els Nius mentre es liciten novament les obres d’arranjament d’aquesta urbanització Els treballs van quedar aturats per causes alienes al Consistori, ja que l’empresa adjudicatària va desistir del contracte https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament adequa les escales d’Els Nius mentre es liciten novament les obres d’arranjament d’aquesta urbanització

Els treballs van quedar aturats per causes alienes al Consistori, ja que l’empresa adjudicatària va desistir del contracte

Una de les escales on s’actuarà és la que connecta els carrers Guipúscoa i Palència (foto: Ajuntament).
Una de les escales on s’actuarà és la que connecta els carrers Guipúscoa i Palència (foto: Ajuntament)

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquest dijous els treballs de millora de dos trams d’escales del Sector H (Els Nius). Aquesta intervenció estava inclosa inicialment al projecte d’arranjament de les zones verdes d’aquest sector, que va quedar aturat perquè l’empresa que l’executava, Tempo Facility Services SLU, va desistir del contracte. Mentre les obres es tornen a licitar, el Consistori ha optat per realitzar aquesta actuació amb l’objectiu de garantir el pas dels veïns i veïnes.

Tempo Facility Services SLU ja havia iniciat les tasques als dos trams d’escala, retirant les travesses de fusta existents. Ara, aquestes estructures es formigonaran. L’empresa Reformas y Obra Civil Habitat Construc SL serà l’encarregada de realitzar aquests treballs, amb un pressupost de 40.362,58 euros i un termini d’execució aproximat d’un mes.

Les obres es van aturar per causes alienes a l’Ajuntament i de seguida vam iniciar els tràmits pertinents amb l’objectiu de poder reprendre-les el més aviat possible. Mentre licitem novament els treballs, hem cregut necessari intervenir a les escales, per tal que els veïns i veïnes hi puguin transitar amb seguretat”, ha explicat el regidor responsable del servei de Contractació, Rafael Güeto Ortiz.

L’Ajuntament està preparant la licitació del nou projecte d’arranjament de les zones verdes del Sector H (Els Nius), que ha de reordenar, adequar i reparar diferents àmbits d’enjardinat i accessos per a vianants que travessen i rodegen aquesta urbanització.