Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament adequa la zona infantil de la plaça de Santa Fe S’ha canviat el paviment de sauló per un de cautxú, s’ha instal·lat un nou joc i s’han pintat els que ja existien, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament adequa la zona infantil de la plaça de Santa Fe

S’ha canviat el paviment de sauló per un de cautxú, s’ha instal·lat un nou joc i s’han pintat els que ja existien, entre d’altres

El parc infantil de la plaça de Santa Fe ara disposa d’un paviment amortidor (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El parc infantil de la plaça de Santa Fe ara disposa d’un paviment amortidor (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament ha renovat i millorat l’espai infantil de la plaça de Santa Fe. L’actuació, que ha tingut un cost d’uns 24.000 euros, ha consistit principalment a adequar el paviment d’aquesta zona de jocs.

Així, s’ha substituït el paviment de sauló que hi havia fins ara per un nou sòl amortidor, de cautxú, amb l’objectiu de minimitzar els perills que comporten les caigudes dels infants. Prèviament a la instal·lació del cautxú, s’ha realitzat una solera de formigó com a base.

Aquest canvi permetrà solucionar els problemes d’escorrenties que presentava el sauló quan plovia, tenint en compte la inclinació del terreny. Els tolls d’aigua que es formaven impedien que els nens i nenes poguessin jugar en condicions.

Paral·lelament, també s’ha reparat la tanca delimitadora de fusta, s’han redistribuït part dels elements de joc, s’ha instal·lat un gronxador nou i s’han pintat els jocs que ja hi havia.