Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament adequa la senyalització d’orientació urbana per millorar la planificació del trànsit Amb aquest projecte, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, es propiciarà un ús més racional de la xarxa viària urbana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament adequa la senyalització d’orientació urbana per millorar la planificació del trànsit

Amb aquest projecte, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, es propiciarà un ús més racional de la xarxa viària urbana

En total, el Consistori instal•larà 176 conjunts de senyalització d’orientació urbana.
En total, el Consistori instal•larà 176 conjunts de senyalització d’orientació urbana

La setmana vinent, l’Ajuntament de Rubí iniciarà els treballs d’adequació de la senyalització d’orientació urbana, inclosos al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Señalizaciones Villar S.L. per un import de 92.863,18 euros. Aquesta actuació és previst que finalitzi a finals de juliol.

L’objectiu d’aquest projecte de senyalització és la millora de la planificació del trànsit, tant  de pas com local, escollint els itineraris més convenients. D’aquesta manera, es propicia un ús més racional de la xarxa viària urbana.

El projecte contempla la instal·lació de 176 conjunts de senyalització d’orientació urbana, amb un total de 658 cartells, i set conjunts de senyalització per a vianants, amb 23 cartells indicadors.