Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’agenda cultural de Rubí ja es pot consultar a través del mòbil L’app de Rubí Cultura, disponible per a sistemes Android i iOS, compta actualment amb 230 usuaris https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019agenda-cultural-de-rubi-ja-es-pot-consultar-a-traves-del-mobil/@@images/image/preview

L’agenda cultural de Rubí ja es pot consultar a través del mòbil

L’app de Rubí Cultura, disponible per a sistemes Android i iOS, compta actualment amb 230 usuaris

L’app de Rubí Cultura permet consultar l’agenda d’activitats de la ciutat.
L’app de Rubí Cultura permet consultar l’agenda d’activitats de la ciutat

Els rubinencs i rubinenques ja poden consultar els esdeveniments culturals que es programen a la ciutat a través de la nova app del Servei de Cultura de l’Ajuntament. L’aplicació, que es va publicar durant la Festa Major, ha actualitzat recentment els seus continguts per convertir-se en una agenda amb tota la informació de les activitats del mes en curs i dels equipaments culturals ─adreça, telèfon, horaris i ubicació al mapa─.

A banda d’accedir a les dades bàsiques dels esdeveniments que se celebren a la ciutat, els usuaris també poden rebre al seu dispositiu mòbil notificacions push amb informació puntual sobre algunes de les activitats més destacades.

L’app es pot descarregar gratuïtament de les botigues Google Play ─per a sistemes Android─ i Apple Store ─per a sistemes iOS─. A més, els usuaris que ho prefereixin poden accedir-ne a una versió web app escanejant un codi QR.

En aquests moments, al voltant de 230 persones tenen instal·lada l’aplicació de Rubí Cultura al seu telèfon intel·ligent o tauleta. Durant la Festa Major, en només cinc dies, l’app va rebre més de 30.000 consultes.

Imatges relacionades

Codi QR per accedir a la versió web app
Codi QR per accedir a la versió web app