Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es poden votar les propostes finalistes dels pressupostos participatius Els pressupostos participatius 2020 han entrat aquest dimarts a la fase que decidirà quines de les 19 propostes finalistes es duran a terme https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es poden votar les propostes finalistes dels pressupostos participatius

Els pressupostos participatius 2020 han entrat aquest dimarts a la fase que decidirà quines de les 19 propostes finalistes es duran a terme

Ja és moment de votar les propostes finals (Foto: Ajuntament).
Ja és moment de votar les propostes finals (Foto: Ajuntament)

El procés de Pressupostos Participatius 2020 ha encetat aquest dimarts l’etapa de votacions finals. Des d’aquest dimarts i fins al 31 d’octubre, els veïns i veïnes de Rubí majors de 16 anys estan convocats a decidir quines accions d’inversió es duran a terme.

Les persones interessades en prendre part del procés poden consultar les 19 propostes que han superat la validació tècnica a la plataforma Rubí Participa. Per participar a la votació, però, cal estar inscrit al registre ciutadà de participació. Aquest pas és imprescindible per donar suport a les iniciatives que es considerin més interessants per millorar Rubí. A la plataforma participativa hi ha una guia que explica com formalitzar aquesta inscripció.

Per donar suport a les accions proposades, cal tenir en compte que el pressupost total és de 250.000 euros i que, per tant, la suma de les accions seleccionades s’ha d’ajustar a aquesta quantitat.

Les propostes que rebin més suport per part de la ciutadania seran les que s’executaran. La més votada serà la que encapçalarà la llista i així successivament sempre que el total de despesa s’ajusti al pressupost.