Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es poden sol·licitar les subvencions per a la pràctica esportiva Les ajudes, atorgades per l’Ajuntament, s’adrecen a infants i joves que practiquen un esport federat o que participen als Jocs Esportius Escolars https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es poden sol·licitar les subvencions per a la pràctica esportiva

Les ajudes, atorgades per l’Ajuntament, s’adrecen a infants i joves que practiquen un esport federat o que participen als Jocs Esportius Escolars

Les subvencions són per a la pràctica de l’esport federat i els Jocs Esportius Escolars (foto: Localpres).
Les subvencions són per a la pràctica de l’esport federat i els Jocs Esportius Escolars (foto: Localpres)

L’Ajuntament ha obert el període de sol·licitud de les subvencions per a la pràctica de l’esport federat i els Jocs Esportius Escolars corresponents a la temporada 2016-2017. Aquest és el segon cop que el consistori impulsa aquests ajuts, adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys.

Les subvencions tenen com a objectiu evitar que cap nen o nena de Rubí deixi de fer esport per motius econòmics. Aquest any, l’Ajuntament hi destina una partida de 80.000 €, que es concedeixen segons la renda anual de la unitat familiar. Les bases de les subvencions contemplen diferents trams de renda, en funció dels quals es fixa el percentatge d’ajuda al qual tenen dret les persones sol·licitants.

Les famílies poden formalitzar la seva sol·licitud fins al 30 de maig a través de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Les bases de les subvencions i tots els detalls es poden consultar ja a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.