Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja és obert el període d’inscripcions a la travessa Rubí-Montserrat Les inscripcions per participar a la iniciativa, que tindrà lloc el 5 de març, ja es poden fer a través del web de l’entitat i a partir del 20 de febrer s’obriran les inscripcions presencials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja és obert el període d’inscripcions a la travessa Rubí-Montserrat

Les inscripcions per participar a la iniciativa, que tindrà lloc el 5 de març, ja es poden fer a través del web de l’entitat i a partir del 20 de febrer s’obriran les inscripcions presencials

La presentació s’ha fet a la Rosa dels Vents de Ca n’Oriol.
La presentació s’ha fet a la Rosa dels Vents de Ca n’Oriol

L’Ajuntament col·labora amb el Centre Excursionista de Rubí (CER) en una nova edició de la Travessa Rubí – Montserrat Memorial Pau Sànchez Rico que enguany arriba a la 6a edició. La marxa tindrà lloc el 5 de març i la sortida pels caminaires serà a les 6 h des de la plaça de Doctor Guardiet, a les 8 h serà la sortida pels corredors. El recorregut consta de 42 quilòmetres, 2.300 metres de desnivell positiu i 1.200 de negatiu que cal recórrer en un màxim de dotze hores.

 Les persones interessades ja poden fer efectiva la seva inscripció a través del web de l’entitat esportiva o bé esperar que s’obri el termini d’inscripció presencials el 20 de febrer. Les inscripcions es tancaran al arribar als 250 participants.

La marxa s’ha presentat aquest dimarts. El regidor d’Esports, Juan Gómez, n’ha destacat el caràcter esportiu i ha felicitat el CER “És un orgull tenir a la ciutat una entitat com aquesta. Treballen amb molta il·lusió i sempre aconsegueixen una gran participació”.

La travessa disposa d’un protocol d’autoprotecció que compta amb la participació de Protecció Civil, el Bombers de la generalitat i la Creu Roja. La caminada compta amb vuit punts de pas, quatre d’avituallament i quatre de control, els marxaires també disposaran de beguda i aliments. A més, hi haurà dos controls més per motius de seguretat. Els participants disposaran d’un servei de tornada un cop finalitzat l’itinerari.