Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es coneixen els membres de les meses electorals per a les eleccions del 14 de febrer Les persones seleccionades rebran les notificacions pertinents en els propers dies https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ja es coneixen els membres de les meses electorals per a les eleccions del 14 de febrer

Les persones seleccionades rebran les notificacions pertinents en els propers dies

Les eleccions estan pendents del pronunciament del TSJC (Foto: Ajuntament/Localpres).
Les eleccions estan pendents del pronunciament del TSJC (Foto: Ajuntament/Localpres)

El sorteig per designar els responsables de les meses electorals de cara les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer ha tingut lloc aquest dimecres al matí a través d’un ple extraordinari. L’Ajuntament ja ha començat a notificar als ciutadans i ciutadanes que han estat designats per formar part de les meses electorals.

Aquests rebran també un manual d’instruccions on s’expliquen quines seran les funcions que hauran de dur a terme durant la jornada electoral. La ciutadania també pot consultar si ha estat cridada a formar part d'una mesa en aquest enllaç.

En total s’han elegit 801 rubinencs i rubinenques per a formar part de les 89 meses electorals com a presidents, vocals o suplents. 55.301 rubinencs i rubinenques tindran dret a vot en aquests comicis.

 

Mesures sanitàries

La situació sanitària fa que aquestes eleccions s’hagin de celebrar amb un seguit de mesures preventives. A banda de mantenir la distància de seguretat, utilitzar la mascareta i rentar-se les mans de manera sovint, els locals electorals s’hauran de ventilar de manera regular, les entrades i les sortides d’aquests es farà per accessos diferents per evitar aglomeracions. Es recomana portar el vot preparat des de casa i accedir al local sense acompanyat si no en cas de necessitat. En paral·lel, les persones més vulnerables tindran prioritat.

Etiquetes