Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes per als nous cursos i monogràfics de Rubí Forma El centre integral de formació de l’Ajuntament torna a obrir les seves portes el proper dilluns 26 d’agost https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Inscripcions obertes per als nous cursos i monogràfics de Rubí Forma

El centre integral de formació de l’Ajuntament torna a obrir les seves portes el proper dilluns 26 d’agost

El Rubí Forma està a la rambleta de Joan Miró (foto: Ajuntament de Rubí - César Font).
El Rubí Forma està a la rambleta de Joan Miró (foto: Ajuntament de Rubí - César Font)

Rubí Forma reprèn la seva activitat formativa aquest mes de setembre amb nous cursos i monogràfics pensats per millorar les possibilitats d’accés al mercat laboral dels rubinencs i rubinenques. Les persones interessades a assistir-hi ja poden formalitzar la seva preinscripció o inscripció ─segons el curs─ a través de la pàgina web del centre.  

La formació professionalitzadora és un eix important de l’oferta de Rubí Forma. Es tracta d’accions dirigides tant a persones en actiu com a aturades, que tenen per objectiu l’adquisició, millora i actualització de competències i qualificacions professionals. Aquests cursos permeten obtenir un certificat de professionalitat, vàlid a tot el territori espanyol i reconegut també a nivell europeu. Durant els propers mesos, Rubí Forma impartirà les accions Operacions auxiliars de muntatge de xarxes (260 hores), Auxiliar d’hoteleria: Cuina i Càtering (1.000 hores) i Activitats de Gestió Administrativa, dins el programa SEFED (920 hores).

L’equipament municipal també ha programat per a aquesta tardor diverses accions de formació contínua adreçades a persones en actiu que volen millorar les seves competències laborals. Es tracta de cursos dissenyats a mida de les pimes i les empreses, que faciliten l’encaix entre la demanda i l’oferta d’ocupació. En aquest apartat, s’ofereixen les accions d’Anglès nivell A.1.A. (75 hores), Neuromàrqueting (30 hores) i Visual Merchandising (16 hores).

L’oferta formativa es completa amb petits cursos orientats a la recerca de feina: Recerca de feina en un clic (20 hores), L’entrevista de competències (8 hores), Com trobar ofertes de treball? (8 hores) i Motivació. El secret per trobar feina (20 hores).

Rubí Forma és el centre integral de formació de l’Ajuntament de Rubí. Ofereix atenció personalitzada a la ciutadania que busca feina, persones en atur que volen millorar les seves competències i empreses que volen trobar personal o formar la seva plantilla. Després d’uns dies de tancament per vacances, l’equipament reprendrà la seva activitat el proper dilluns 26 d’agost. Durant el que queda de mes, obrirà de 8 a 15 h.