Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes per a les noves jornades formatives de l’Escola d’Emprenedoria de Rubí Al setembre tindran lloc sessions sobre innovació empresarial, comerç electrònic a través del mòbil i impressió 3D https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/inscripcions-obertes-per-a-les-noves-jornades-formatives-de-l2019escola-d2019emprenedoria-de-rubi/@@images/image/preview

Inscripcions obertes per a les noves jornades formatives de l’Escola d’Emprenedoria de Rubí

Al setembre tindran lloc sessions sobre innovació empresarial, comerç electrònic a través del mòbil i impressió 3D
Algunes de les jornades tindran lloc a la Masia de Can Serra.
Algunes de les jornades tindran lloc a la Masia de Can Serra

Ja estan obertes les inscripcions per a les jornades formatives que ha programat l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) durant els mesos de setembre i octubre. Les sessions, que no tenen cap cost per als participants, abordaran temàtiques com ara la innovació empresarial, el comerç electrònic a través del mòbil, la impressió 3D i les eines de gestió de l’empresa disponibles al núvol.

El 17 de setembre, entre les 9.30 i les 11.30 h, tindrà lloc la jornada La innovació com a model i estratègia de supervivència empresarial. Aquesta sessió, adreçada a responsables, directius i gerents d’empreses, estarà dirigida per Enric Barba, assessor de la Direcció General de Cirsa i autor del llibre Innovación: 100 consejos para inspirarla y gestionarla. L’expert explicarà als assistents com es pot arribar a implementar la innovació en la cultura de l’empresa amb l’objectiu d’aprofitar totes les oportunitats de l’entorn i aconseguir l’èxit. La jornada tindrà lloc al Fòrum de la Masia de Can Serra.

El 24 de setembre, el Rubí+D acollirà de 10 a 12.30 h l’acció Introducció a les tecnologies d’impressió 3D, impartida per Marga Bardeci, de l’empresa Advanc3d Materials GmbH. Aquesta sessió va dirigida a persones emprenedores interessades en la impressió 3D i a empreses que vulguin diversificar el seu negoci, abastant un ampli ventall de professionals, com ara dissenyadors, informàtics, delineants, professors, enginyers o arquitectes. Durant la jornada es presentaran les diferents tecnologies d’impressió 3D, els materials i la maquinària que s’utilitzen, les diferents aplicacions d’aquesta tecnologia i quines són les tendències en aquest àmbit.

També al Rubí+D, tindrà lloc el 25 de setembre de 9.30 a 11.30 h l’acció Comerç electrònic mòbil (m-commerce). La botiga en línia al mòbil, adreçada a persones emprenedores, empreses, comerços i professionals que vulguin conèixer què és i quins són els beneficis del comerç electrònic a través de dispositius mòbils. Francisco José Martínez, CEO d’Interactivos.net, explicarà als assistents com es pot fer una botiga en línia mòbil i quines solucions hi ha actualment al mercat, entre d’altres.

En darrer terme, els dies 2, 9 i 16 d’octubre, s’ha programat l’acció Eines gratuïtes al núvol d’Internet per gestionar la teva empresa, a càrrec de Fabio Bugalla, de l’empresa Etàctica. La formació, que tindrà lloc al Rubí+D entre les 9.30 i les 13.30 h, mostrarà com aquestes eines són fonamentals per reduir costos i augmentar la productivitat empresarial. Les persones que s’hi inscriguin podran conèixer i aprofundir en les eines per a la comunicació, funcions avançades com ara l’automatització de tasques, la generació de llocs web senzills, eines de productivitat, funcionalitats de treball col·laboratiu, eines per gestionar clients i solucions de facturació, entre d’altres.

Totes les accions de l’EDER estan subvencionades dins el Pla de mesures anticrisi de l’Ajuntament de Rubí. Les inscripcions es poden fer a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE)