Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gairebé 300 persones es formen a l’Oficina de Serveis a l’Empresa durant la primera meitat de l’any L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ja prepara el Rubiemprèn que tindrà lloc el 10 d’octubre i tractarà els reptes de la indústria 4.0 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Gairebé 300 persones es formen a l’Oficina de Serveis a l’Empresa durant la primera meitat de l’any

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ja prepara el Rubiemprèn que tindrà lloc el 10 d’octubre i tractarà els reptes de la indústria 4.0

Les sessions tenen lloc a la Masia de Can Serra (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Les sessions tenen lloc a la Masia de Can Serra (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ha ofert 17 accions formatives durant la primera meitat de l’any dirigides al teixit empresarial. Els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, mantenen un calendari conjunt d’accions de manera que l’oferta de les dues ciutats es complementa i es dona millor servei a l’empresariat de l’àrea d’influència de tots dos municipis. Durant 2019, es treballa principalment eines i instruments que facilitin l’ús de la tecnologia en la gestió empresarial, el màrqueting i les vendes.

Durant els primers sis mesos de l’any, 291 persones han assistit a les sessions de Rubí, 136 més que en el mateix període de 2018. “Durant tot l’any passat van assistir a les formacions de l’OSE 281 persones, enguany ja hem arribat a les 291. Estem molt satisfets de la feina feta, de la resposta de l’empresariat i de les excel·lents valoracions dels assistents als cursos”, diu el regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto. Després de cada sessió, l’alumnat ha puntuat l’interès i l’utilitat de cada formació. Totes les sessions han obtingut una puntuació superior a 3 sobre 4 i la nota mitjana global és de 3,65.

Nous cursos per a la segona meitat de l’any
El calendari formatiu de la segona meitat de l’any inclou les dues grans jornades de l’Escola d'Emprenedoria: el Rubiemprèn i el Rubindústria. La jornada Rubiemprèn 2019 se celebrarà el proper 10 d’octubre i el Rubindústria, el 7 de novembre. Totes dues sessions tractaran els reptes de la indústria 4.0.

A més dels dos grans esdeveniments dedicats a l’emprenedoria i la indústria, el calendari formatiu fins a finals d’any inclou les següents sessions:

 •  Crea dissenys o infografies impactants i aprèn a viralitzar-los a través de Pinterest- 6 de setembre
 • Esprem Instagram i Twitter al teu negoci - 13,20 i 27 de setembre
 • El futur dels negocis: deixar de vendre i crear experiències – 24 de setembre
 • Emprendre, de la idea a l’empresa - 25 de setembre
 • Eines gratuïtes al núvol d’internet per gestionar la teva empresa - 1, 8 i 15 d’octubre
 • Esprem Facebook i Whatsapp al teu negoci - 4, 11 i 18 d’octubre
 • Emprendre, de la idea a l’empresa – 16 d’octubre
 • Vull vendre a Internet, però, per on començo? - 22 i 29 d’octubre
 • El teu web amb Wordpress - 5, 12, 19 i 26 de novembre i 3 de desembre
 • Com implementar un màrqueting d’influencers - 22 i 29 de novembre
 • Emprendre, de la idea a l’empresa – 27 de novembre
 • Emprendre, de la idea a l’empresa – 11 de desembre
 • Tancament fiscal 2019 - 12 de desembre

Totes les accions tindran lloc al fòrum de la Masia de Can Serra en horari de matí. Es realitzen amb la col·laboració de Cecot Rubí o subvencionades per la Diputació de Barcelona i, per tant, no tenen cap cost per a l’alumnat.