Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Foc i música tornaran a compartir protagonisme a la revetlla de Sant Joan La formació The Killing Hits i els DJ Light Riders allargaran la festa de l’Escardívol fins ben entrada la matinada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Foc i música tornaran a compartir protagonisme a la revetlla de Sant Joan

La formació The Killing Hits i els DJ Light Riders allargaran la festa de l’Escardívol fins ben entrada la matinada

La foguera es tornarà a encendre a l’Escardívol (foto: Localpres).
La foguera es tornarà a encendre a l’Escardívol (foto: Localpres)

Rubí celebrarà la revetlla de Sant Joan aquest dijous amb tot un seguit d’actes que tindran el seu punt culminant a l’Escardívol, amb la tradicional encesa de la foguera i les actuacions musicals de The Killing Hits i DJ Light Riders. L’Ajuntament, la Colla de Diables de Rubí i Òmnium han tornat a col·laborar per preparar un programa que convidi els rubinencs i rubinenques a passar la nit més màgica de l’any a la seva ciutat.

La celebració s’iniciarà a les 23.15 h a la plaça Pere Aguilera, on les autoritats rebran la Flama del Canigó i es farà lectura del tradicional manifest sobre la cultura catalana. El foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol pels carrers Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. El raval de foc i la posterior encesa de la foguera de Sant Joan al solar de l’oficina de Correus donaran inici a l’Escardilarre 2016.

Amb el foc ja cremant, serà el moment de seguir la festa al mateix Escardívol amb la música del grup The Killing Hits, el projecte paral·lel de Sergi Estella i Gerard Tort. La banda garanteix una nit divertida gràcies a les seves singulars versions de grans clàssics de la música com Elvis Presley, Freddy Mercury o John Lennon, però també el Fary, Julio Iglesias o ABBA, entre d’altres. Més tard, els prendrà el relleu la formació de DJ Light Riders amb la seva proposta de caràcter eclèctic.

Com en anteriors edicions, Sant Joan es podrà celebrar a l’Escardívol aprofitant que l’aparcament ja s’haurà començat a buidar pel muntatge de la Festa Major, que tindrà lloc entre el 28 de juny i el 3 de juliol.