Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Foc i música protagonitzaran la revetlla de Sant Joan a Rubí El concert del prestigiós grup The Excitements serà un dels plats forts de la festa, que tindrà lloc a l’Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Foc i música protagonitzaran la revetlla de Sant Joan a Rubí

El concert del prestigiós grup The Excitements serà un dels plats forts de la festa, que tindrà lloc a l’Escardívol

La vocalista de The Excitements en una imatge promocional  (foto: www.theexcitementsband.com).
La vocalista de The Excitements en una imatge promocional (foto: www.theexcitementsband.com)

Rubí viurà aquesta dimarts una revetlla de Sant Joan amb el foc i la música com a principals ingredients. L’Ajuntament i la Colla de Diables de Rubí han sumat esforços una vegada més per preparar un programa d’actes que, més enllà de la tradició, tindrà com a gran reclam l’actuació del grup de rhythm & blues & soul The Excitements.

La celebració s’iniciarà a les 23.30 h a la plaça Pere Aguilera, on es rebrà la Flama del Canigó i es farà lectura del tradicional manifest reivindicatiu de la cultura catalana. El foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol pels carrers Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. Sobre les 24 h, està previst que comenci l’Escardilarre 2015, amb el raval de foc i la posterior encesa de la foguera de Sant Joan al solar de l’oficina de Correus.

A partir de les 0.30 h, la música prendrà el protagonisme de la revetlla amb l’actuació al mateix Escardívol de The Excitements, una banda barcelonina de rhythm & blues & soul de prestigi internacional caracteritzada per la seva intensitat damunt l’escenari. El grup, amb Koko-Jean Davis a la veu, promet un espectacle festiu ple de temes ballables.

L’oferta musical de la revetlla es completarà a les 2 h amb una sessió del DJ rubinenc Rouge Soler, que garantirà un final de festa ben animat.

Limitacions d'aparcament
Amb motiu del muntatge de les infraestructures de Sant Joan, en aquests moments ja no es pot aparcar al solar de Correus ni a la zona de l’Escardívol més pròxima al centre cultural. A partir d’aquest dimecres a les 7 h, tampoc es podrà entrar a l’altra meitat de l’aparcament a causa dels preparatius de la Festa major, mentre que el dia 25 l’estacionament quedarà totalment limitat i la Policia Local procedirà a retirar els vehicles que restin a la zona. La reserva d’estacionament es mantindrà fins al desmuntatge de les infraestructures.