Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reobre la pista de gel després de reforçar-ne la seguretat Una de les torres de llum de la instal·lació va caure aquest dimecres, fet que ha obligat a mantenir tancada la pista fins que s’ha certificat la seva seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es reobre la pista de gel després de reforçar-ne la seguretat

Una de les torres de llum de la instal·lació va caure aquest dimecres, fet que ha obligat a mantenir tancada la pista fins que s’ha certificat la seva seguretat

La pista de gel estarà operativa fins aquest diumenge (foto: Localpres).
La pista de gel estarà operativa fins aquest diumenge (foto: Localpres)

La pista de gel de la plaça de la Nova Estació s’ha reobert aquest dijous al matí després de revisar-ne tota l’estructura i certificar la seva seguretat. La represa de l’activitat s’ha produït després que aquest dimecres caigués una de les torres de llum de la instal·lació; una incidència, però, que no va provocar cap dany personal, ja que aquest element va desestabilitzar-se cap a l’exterior de la pista.

Aquest dijous a primera hora, s’ha revisat i reforçat tota la instal·lació amb l’objectiu de garantir que aquesta podrà suportar l’acció de qualsevol vent previsible per a aquesta època de l’any. Els treballs s’han realitzat sota la supervisió d’un enginyer, que s’ha encarregat de certificar la seguretat de tota l’estructura. Un cop emès el seu informe, l’Ajuntament ha autoritzat la reobertura de la pista.

La instal·lació, gestionada per l’empresa N-ICE Skating amb el suport del Servei de Comerç i la col·laboració de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR), estarà operativa fins al proper diumenge 10 de gener. Aquest és el segon any que s’aposta per aquesta atracció, que novament està gaudint amb un gran èxit d’assistència.