Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es limita l’aparcament a l’Escardívol amb motiu de l’arribada dels Reis Mags El diumenge 1 de gener, es començarà a restringir de manera gradual l’entrada de vehicles en aquesta zona d’estacionament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es limita l’aparcament a l’Escardívol amb motiu de l’arribada dels Reis Mags

El diumenge 1 de gener, es començarà a restringir de manera gradual l’entrada de vehicles en aquesta zona d’estacionament

En els dies previs, la Policia Local distribuirà avisos entre els vehicles estacionats (foto: Localpres).
En els dies previs, la Policia Local distribuirà avisos entre els vehicles estacionats (foto: Localpres)

Entre l’1 i el 5 de gener, es restringirà l’aparcament a l’Escardívol com a conseqüència del muntatge de les infraestructures necessàries per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Les limitacions entraran en vigor de forma esglaonada amb l’objectiu de minimitzar les molèsties entre els usuaris.

A la zona més propera a l’edifici de l’Escardívol, no es permetrà l’entrada de nous vehicles a partir de les 6 h de l’1 de gener. Al dia següent, l’estacionament quedarà totalment prohibit en aquest sector.

Pel que fa als terrenys situats davant l’oficina de Correus i a la zona més propera a la rotonda, no s’hi podrà accedir des del dia 3. L'endemà, s’hi restringirà totalment l’estacionament de vehicles.

A la zona taronja, s’hi podrà aparcar en les condicions habituals ─per un període màxim de 90 minuts─ fins a les 12 h del 5 de gener.

El fet que es contempli un marge de 24 hores entre la restricció d’entrada de vehicles i la prohibició total de l’aparcament té com objectiu facilitar a la Policia Local la detecció de cotxes abandonats, avariats o sostrets, així com disposar de temps suficient per localitzar i avisar els titulars i, d’aquesta manera, evitar denúncies per infracció i retirades de vehicles amb grua.

En els dies previs a l’entrada en vigor d’aquestes restriccions, la Policia Local col·locarà senyalització i avisos als vehicles.