Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Engeguen les actuacions de millora de l’enllumenat emmarcades al projecte Barris al dia Ja s’han dut a terme els treballs de reparació d’asfalt i a hores d’ara s’estan executant les tasques de millora de parcs infantils i de vegetació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Engeguen les actuacions de millora de l’enllumenat emmarcades al projecte Barris al dia

Ja s’han dut a terme els treballs de reparació d’asfalt i a hores d’ara s’estan executant les tasques de millora de parcs infantils i de vegetació

Una de les actuacions es durà a terme al carrer de Montblanc, a Castellnou (foto: Localpres).
Una de les actuacions es durà a terme al carrer de Montblanc, a Castellnou (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquest dilluns les actuacions de millora de l’enllumenat públic prioritzades per la ciutadania dins el procés participatiu del projecte Barris al dia 2014. Els treballs, que està previst que finalitzin a principis de desembre, permetran millorar la il·luminació d’una desena de carrers de la ciutat.

Aquest paquet d’actuacions ha estat adjudicat a l’empresa SECE SA. Els treballs es reparteixen entre els districtes 1, 2, 3 i 6 de la ciutat, segons la priorització realitzada pels veïns i veïnes d’aquestes zones. Les diferents actuacions consisteixen en la incorporació de nous punts d’enllumenat en una desena de carrers del municipi. Concretament, s’actuarà al passeig de la Riera (districte 1), als carrers Centelles i Montblanc, als passatges Montcau i Can Matarí i a la confluència entre els carrers Amposta i Arbúcies, tots ells a Castellnou (districte 2), en un carrer del 25 de Setembre (districte 3), al passadís que connecta l'avinguda de Comas i Solà amb el c/ Lluna, al Sector Z, i el passadís que uneix els carrers d'Eduard Fontseré i d’Andròmeda (districte 6).

Durant l’execució d’aquests treballs no es preveu cap afectació al trànsit rodat, ja que les actuacions es duran a terme a la vorera. Algunes zones d’estacionament es veuran afectades de manera puntual.

El projecte Barris al dia, inclòs al Pla de mesures anticrisi 2014, té com a objectiu la millora de l’espai públic a partir de les prioritats marcades pels rubinencs i les rubinenques. En aquesta segona edició, el pressupost assignat al projecte ha tornat a ser de 400.000 euros, distribuïts a parts iguals entre els sis districtes de la ciutat.