Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa les activitats del Carnet Rubí 360 per l’últim trimestre del curs La programació inclou tallers, xerrades i espectacles per a tota la família i es pot consultar a www.rubi.cat/rubi360 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

En marxa les activitats del Carnet Rubí 360 per l’últim trimestre del curs

La programació inclou tallers, xerrades i espectacles per a tota la família i es pot consultar a www.rubi.cat/rubi360

El Carnet Rubí 360 inclou un rusc amb nou competències educatives (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El Carnet Rubí 360 inclou un rusc amb nou competències educatives (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La ciutadania ja pot consultar al web municipal la programació d’activitats inclosa en el Carnet Rubí 360 per l’últim trimestre del curs 2021 - 2022. La programació agrupa tallers, xerrades i espectacles per a tota la família que responen a les nou competències del Carnet que, alhora, també concorden amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Totes les activitats treballen competències pedagògiques d’educació primària en espais i equipaments diversos de la ciutat, en horari extraescolar i de lleure familiar. Per facilitar l’accés al catàleg d’activitats incloses a la proposta, el web municipal estrena l’espai Enganxa’t al 360, a www.rubi.cat/rubi360, on les famílies trobaran totes les activitats 360 i les competències que hi van associades.

El Carnet Rubí 360 inclou un rusc amb nou competències educatives - Lleure i jocs; Arts, cultura i disseny; Esports i benestar; Nombres i lletres; Igualtat; Comunitat i participació; Tecnologia i món digital; Terra i ciència i Transició ecològica-. El carnet s’obté en el moment de fer la primera activitat i queda complet quan l’infant ha fet dues activitats de cada competència.

El Carnet 360 és un projecte de creació d’oportunitats educatives i d’acreditació i reconeixement social d’aprenentatges fora de l’escola per a infants de 6 a 12 anys, que canalitza i connecta tota la potència educativa del territori. La seva metodologia es basa en els anomenats carnets 360 d’aprenentatge, que fan que des d’un determinat territori s’animi i se celebri la participació en activitats extracurriculars obertes a tots els infants, independentment de l’origen social, per tal d’ampliar la igualtat d’oportunitats educatives i generar una xarxa educativa de lleure inclusiu.

La proposta planteja sumar esforços com a Ciutat Educadora i comptar progressivament amb la complicitat de la xarxa educativa de la ciutat per incrementar en volum i qualitat les activitats del carnet.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes