Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el procés per prioritzar les accions de l'Agenda Urbana de Rubí La ciutadania té temps fins el 3 de febrer per donar suport a les accions que consideri més adients per a Rubí a través de la plataforma Rubí Participa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

En marxa el procés per prioritzar les accions de l'Agenda Urbana de Rubí

La ciutadania té temps fins el 3 de febrer per donar suport a les accions que consideri més adients per a Rubí a través de la plataforma Rubí Participa

El Saló Urban va tenir lloc a l'octubre (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El Saló Urban va tenir lloc a l'octubre (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

El desenvolupament de l’Agenda Urbana de Rubí enceta una nova etapa. Ara és moment que la ciutadania decideixi les prioritats de les accions a dur a terme. Aquest dilluns s’obre el període de participació on els veïns i veïnes de Rubí, majors de 16 anys, poden mostrar les seves preferències sobre 13 iniciatives de millora de la ciutat  a través de la plataforma Participa Rubí.

 

Aquestes 13 propostes són fruit de la feina feta des de l’Ajuntament a l’hora de planificar l’Agenda urbana local. Aquesta feina ha comptat amb la participació de tècnics municipals i dels representants dels partitis polítics amb presència al ple. A més, incorporen algunes de les idees recollides entre els rubinencs i rubinenques durant la celebració del Saló Urban Rubí a l’octubre que després s’han treballat tècnicament seguint els objectius de l’Agenda Urbana.

 

D’aquesta manera, la ciutadania té a la seva disposició 13 projectes de millora la ciutat, descrits a la plataforma participa Rubí. Les persones interessades en el procés poden fer suport a un màxim de tres iniciatives.

Aquestes són les accions que contempla l’Agenda Urbana:

Aquest dilluns s’obre el termini de priorització, que s’allargarà fins el 3 de febrer.

Objectius de Desenvolupament sostenible