Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veïns i veïnes de Sant Muç coneixen les novetats de la línia L7 de bus L’alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas, i els tècnics municipals de l’àmbit han explicat als veïns de Sant Muç les millores de la línia L7 d'autobús urbà https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els veïns i veïnes de Sant Muç coneixen les novetats de la línia L7 de bus

L’alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas, i els tècnics municipals de l’àmbit han explicat als veïns de Sant Muç les millores de la línia L7 d'autobús urbà

La trobada ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda / Foto: Localpres.
La trobada ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda / Foto: Localpres

Els veïns i veïnes de la zona de Sant Muç han conegut les noves freqüències de la línia L7 d'autobús que entraran en funcionament el mes vinent. El veïnat ha mantingut una trobada a l'edifici Ressò aquest dimecres amb l'alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas, i els tècnics municipals responsables del transport públic que han resolt els dubtes dels assistents. "Era un compromís d'aquest govern millorar la connexió de les urbanitzacions amb el nucli urbà a través del transport públic, era una demanda històrica de les persones que viuen més lluny del centre que, per fi, tenen un servei d'autobús com el que ja tenen altres barris de la ciutat", ha dit l'alcaldessa.

Els veïns i veïnes han agraït la reunió informativa i han traslladat a l'alcaldessa la seva satisfacció amb la millora de la línia. Una de les qüestions que més els ha interessat ha estat que els joves del barri podran anar amb transport urbà a l'institut i, en aquest sentit, se'ls ha informat de l'enllaç que ho possibilitarà i de les millores en la parada on l'alumnat podrà fer transbordament.

La línia L7 ampliarà a partir de l'1 de novembre la seva freqüència de pas i circularà cada hora i cada dia, caps de setmana i mes d'agost, inclosos. D'aquesta manera, es dóna resposta a les demandes que els veïns van expressar a la primera edició del projecte Alcaldia als Barris.