Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Síndics i Síndiques de Catalunya agraeixen a Rubí haver acollit la seva formació El Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya ha lliurat un quadre a la ciutat en agraïment https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els Síndics i Síndiques de Catalunya agraeixen a Rubí haver acollit la seva formació

El Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya ha lliurat un quadre a la ciutat en agraïment

Moment del lliurament (Foto: Ajuntament).
Moment del lliurament (Foto: Ajuntament)

El Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD) del que forma part la Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja Gutiérrez, va celebrar una jornada formativa a Rubí el mes de juny. Aquest dimarts, l'associació ha volgut agrair aquest fet amb el lliurament d’un quadre a la ciutat.

El president de l’entitat, Lluís Martínez Camps, juntament amb la síndica rubinenca, ha estat l’encarregat de fer el lliurament a l’alcaldessa, Ana María Martínez i Martínez. La trobada ha tingut lloc aquest dimarts al matí en el marc de la Fira Municipàlia de Lleida, on ha assistit l’equip de govern. Es tracta d’un esdeveniment de referència pel que fa equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions.

El Fòrum SD va trobar-se a Rubí el mes de juny per rebre formació sobre la Llei de Segons Oportunitat. La cita va tenir lloc a la biblioteca Mestre Martí Tauler i va servir per ampliar els coneixements en aquesta norma que ofereix l’oportunitat que les famílies puguin reduir o, fins i tot, condonar els seus deutes amb l’objectiu d’evitar que aquests els portin a una situació d’exclusió.