Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els serveis municipals recuperen el seu horari habitual al setembre A partir d’aquest dijous, les places d’aparcament de la zona blava tornen a ser de pagament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els serveis municipals recuperen el seu horari habitual al setembre

A partir d’aquest dijous, les places d’aparcament de la zona blava tornen a ser de pagament

El Celler és un dels equipaments que torna a obrir les seves portes amb l’arribada del setembre (foto: Localpres).
El Celler és un dels equipaments que torna a obrir les seves portes amb l’arribada del setembre (foto: Localpres)

La majoria dels serveis municipals de Rubí recuperaran el seu horari habitual a partir d’aquest dijous 1 de setembre. Els equipaments que han estat tancats durant l’agost i que tornaran a ser operatius són: l’Ateneu Municipal, La Cruïlla – Centre Cívic del Pinar, el Museu Municipal Castell (MMUC), l’Espai Expositiu Aula Cultural, El Celler i el Servei de Comerç, ubicat a la Masia de Can Serra.

Prèviament, ja han recuperat la seva activitat habitual el Servei de Polítiques d’Igualtat, situat a l’edifici Rubí+D, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Les Torres i el Servei Local d’Habitatge (PROURSA). Pel que fa a l’Espai Jove Torre Bassas, tornarà a obrir el 5 de setembre.

A banda d’aquests serveis, n’hi ha d’altres que han vist modificat el seu horari durant el mes d’agost i que recuperaran la plena normalitat a partir d’aquest dijous. Es tracta de l’edifici central de l’Ajuntament, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre, el Punt d’Informació, les dependències de Serveis a les Persones, el Rubí+D, el Mercat Municipal  i la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ─tot i que aquest divendres 2 de setembre romandrà tancada per realitzar-hi unes tasques de manteniment─.

Quant a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), tornarà a obrir també a les tardes a partir del 12 de setembre.

Zona blava de pagament
Les places d’aparcament de la zona blava també recuperaran el seu funcionament habitual a partir d’aquest dijous. Després de ser d’ús lliure durant el mes d’agost, els conductors hauran de tornar a pagar per estacionar-hi.