Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els serveis municipals canvien l’horari d’atenció durant l’estiu Entre aquesta setmana i la vinent, diversos serveis entraran a funcionar en horaris d’estiu i modificaran la seva activitat fins al setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els serveis municipals canvien l’horari d’atenció durant l’estiu

Entre aquesta setmana i la vinent, diversos serveis entraran a funcionar en horaris d’estiu i modificaran la seva activitat fins al setembre

Exterior de l’OAC del Centre (foto: Lídia Larrosa) .
Exterior de l’OAC del Centre (foto: Lídia Larrosa)

L’Ajuntament continuarà amb la seva activitat i horari habituals fins al 29 de juliol. Aquest dia, el consistori obrirà de 8 a 18 h. Durant l’agost, però, continuarà obrint portes a les 8 h però les tancarà a les 15.30 h.

Les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) són un dels serveis que varia el seu funcionament a partir d’aquest dijous. L’oficina ubicada al centre de la ciutat obrirà només en la franja de matí a partir d’aquest dijous 30 de juny i ho farà de 8 a 14 h. En canvi, l’OAC de Les Torres tancarà les seves portes aquest dijous per recuperar la seva activitat el 29 d’agost.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) passarà a funcionar, també a partir d'aquest dijous, de 8 a 14 h de dilluns a dijous i els divendres romandrà tancada.  Aquest horari estarà vigent fins al 29 de juliol ja que tancarà de l’1 al 31 d’agost.

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ja funciona en horari d’estiu des de la setmana passada i ho farà fins a l'11 de setembre. Aquest horari comprèn activitat de 16 a 21 h de dilluns a divendres i els dimecres també en horari de matí, de 10 a 14 h.

El Mercat Municipal continuarà amb els horaris habituals tot l’estiu tret dels dijous 28 de juliol, 4, 11, 18 i 25 d’agost, que obrirà en la franja de matí.