Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs puntuen amb un 7,7 les activitats de Nadal El passadís de llum és l’activitat més popular pel 25% dels enquestats seguit de la Pista de Gel, la Fira de Nadal i el Món del Tió https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els rubinencs puntuen amb un 7,7 les activitats de Nadal

El passadís de llum és l’activitat més popular pel 25% dels enquestats seguit de la Pista de Gel, la Fira de Nadal i el Món del Tió

Una de cada 4 persones enquestades destaca el passadís de llum com a proposta més popular (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Una de cada 4 persones enquestades destaca el passadís de llum com a proposta més popular (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

El Servei de Comerç ha encarregat una enquesta de satisfacció sobre les activitats de Nadal de Rubí a J3B3 Economics que ha realitzat entrevistes a 440 persones, majors de 18 anys, usuàries d’alguna de les activitats de Nadal durant 11 dies, entre el 8 de desembre i el 3 de gener. Les enquestes es van realitzar majoritàriament al centre (320), a l’entorn del Mercat municipal (40), al barri de Ca n’Oriol (40) i a Sant Jordi Parc (40).

Un 66% de les persones que van respondre l’enquesta es van mostrar molt o bastant satisfetes de les activitats de Nadal de la ciutat, un 28% va dir estar-ne mig satisfet i només un 5% va afirmar estar poc o gens satisfets. De mitjana, les persones enquestades puntuen la proposta d’activitats de Nadal amb un 7,7 sobre 10.  L’enquesta també ha preguntat per les activitats més populars: un 25% van triar el passadís de llum de Maximí Fornés; un 18%, la pista de gel i un 17%, la Fira de Nadal. “Estem molt contents de la resposta ciutadana a les activitats de Nadal. Una gran majoria, el 95% dels enquestats, es mostren satisfets. Noves apostes com el passadís de llum també tenen l’aval ciutadà, sent l’activitat més destacada pels enquestats. Aquestes dades ens animen a seguir treballant per la dinamització comercial de la ciutat”, creu el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

El 26% de les persones enquestades van afirmar que consumien a Rubí el mateix dia que participaven a les activitats de Nadal amb una despesa mitjana de 111,13 euros. Un 40% realitza la despesa en el sector de l’alimentació, un 26% en Oci i cultura i un 25% en Moda i Complements.

Un 88% de les persones que van respondre l’enquesta son de Rubí. L’altre 12% engloba persones de ciutats properes, especialment Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Barcelona. La majoria (52%) acudien a les activitats en parella, un 31% ho feia en grups de 3.

Un Nadal amb molta participació ciutadana
Durant les festes de Nadal, 10.140 persones han patinat a la pista de gel  -1440 més que l’any passat-, La Carpa Tomassa ha rebut 2.715 persones, 13.200 persones han visitat ‘El Món del Tió’ i 8.400 s’han acostat a ‘El Món dels Somnis’. 8.848 passatgers han pujat al Trenet dels Comerciants.