Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs poden optar a 22 habitatges de protecció oficial El termini per presentar les sol·licituds per optar a un dels habitatges en règim de lloguer amb opció de compra s’obre el 12 de setembre i s’allarga fins a finals de mes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els rubinencs poden optar a 22 habitatges de protecció oficial

El termini per presentar les sol·licituds per optar a un dels habitatges en règim de lloguer amb opció de compra s’obre el 12 de setembre i s’allarga fins a finals de mes

Promoció d'habitatge públic del carrer de Lepant.
Promoció d'habitatge públic del carrer de Lepant

Els veïns de Rubí interessats en un dels 22 habitatges de l’Institut Metropolità del Sòl (IMPSOL) ubicats a la ciutat han de presentar la documentació necessària a les oficines de PROURSA de carrer Prim 33-35, 4a planta, durant l’horari d’atenció al públic, és a dir, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i les tardes de dilluns de 16 a 18.30 h.

Es tracta de 21 habitatges situats al carrer de Lepant i un al carrer de Cati Curet, tots amb plaça d’aparcament inclosa i un d’ells adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Els preus d’aquests habitatges se situa en 360 euros de mitjana, amb l’aparcament inclòs.

La durada del contracte proposat és de tres anys amb opció de compra al final d’aquest també existeix la possibilitat d’ampliar el lloguer a dos anys més a criteri de l’IMPSOL.

Els sol·licitants han d’acreditar un mínim d’un any d’empadronament a la ciutat, uns ingressos situats dins el llindar fixat per l'IMPSOL i no han de ser propietaris de cap habitatge. Falsificar les dades que acrediten aquests requisits suposarà l’exclusió del sol·licitant procés d’adjudicació.

També poden presentar sol·licitud aquelles persones que, tot i no estar empadronades a Rubí, treballen a la ciutat.