Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs escullen el milfulls de llaminera i xampinyons de l’Antic Hostal del Gall com la millor tapa de Sant Galderic L’activitat “De tapes per la fira” va registrar un nou èxit de participació, amb prop de 23.500 racions venudes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els rubinencs escullen el milfulls de llaminera i xampinyons de l’Antic Hostal del Gall com la millor tapa de Sant Galderic

L’activitat “De tapes per la fira” va registrar un nou èxit de participació, amb prop de 23.500 racions venudes

El regidor i la presidenta de l’Associació Sant Galderic, amb els establiments reconeguts.
El regidor i la presidenta de l’Associació Sant Galderic, amb els establiments reconeguts

Aquest dimecres ha tingut lloc a l’Ateneu Municipal el lliurament dels diplomes als tres establiments que, segons els rubinencs, van elaborar les millors propostes gastronòmiques en el marc de l’activitat De tapes per la fira, inclosa a la Fira de Sant Galderic. La tapa més ben valorada ha estat el milfulls de llaminera amb xampinyons i textures de parmesà de l’Antic Hostal del Gall; en segona posició ha quedat el pa de coca amb botifarra, xampinyons i ceba caramel·litzada, acompanyat de nachos amb pinzellada de guacamole, del Cafè Berlín; i la tercera tapa amb més puntuació ha estat la torrada amb lloms de sardina en escabetx en un llit de ceba de Ca l’Angeleta.

Aquest era el primer cop que l’activitat De tapes per la fira donava als participants la possibilitat de votar les seves tapes preferides i escollir així les millors d’aquesta quarta edició. En total s’han recollit 136 fulletons emplenats amb 839 valoracions, la majoria de les quals han estat notes altes.

A banda de lliurar-se els diplomes als establiments amb millor puntuació, aquest dimecres també s’han sortejat entre els votants tres vals-restaurant per valor de 30 euros cadascun.

23.500 tapes
La quarta edició de la proposta De tapes per la fira, que va tenir lloc entre el 8 i el 17 d’octubre, va tornar a ser un èxit, amb la participació d’una trentena de bars i restaurants de la ciutat i prop de 23.500 tapes venudes. Enguany, l’activitat va experimentar un important creixement amb la implicació de més establiments ─tres més que el 2014─ i un increment de dies ─de tres a deu─.

El regidor de Comerç, Rafael Güeto, ha manifestat la seva satisfacció pel bon funcionament d’aquesta proposta i ha agraït l’esforç organitzatiu de l’Associació Sant Galderic i dels establiments participants. El responsable municipal ha destacat el fet que la majoria de bars i restaurants hagin expressat “la seva voluntat de tornar a participar a l’activitat, la qual cosa és significativa de l’èxit aconseguit”.

De la seva banda, la presidenta de l’Associació Sant Galderic, Magda Batlles, ha recordat el progressiu creixement d’aquesta proposta, nascuda ara fa quatre anys amb la intenció que els visitants de la Fira de Sant Galderic poguessin gaudir d’una oferta gastronòmica de qualitat. “Volem que es parli de la fira [...], i que els restauradors s’impliquin en temes de ciutat ens fa molta il·lusió”, ha declarat Batlles, qui també ha reconegut el suport rebut per la regidoria de Comerç en l’organització de De tapes per la fira.

Imatges relacionades

Sorteig dels vals-restaurant
Sorteig dels vals-restaurant