Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els PAE de Cova Solera i Can Jardí disposen de dues zones de descans des de principis d’any A banda d’aquests espais, l’Ajuntament també ha habilitat un altre indret a Can Sant Joan on s’hi ha instal·lat un circuit per a fer escalfaments per a la pràctica esportiva https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-pae-de-cova-solera-i-can-jardi-disposen-de-dues-zones-de-descans/@@images/image/preview

Els PAE de Cova Solera i Can Jardí disposen de dues zones de descans des de principis d’any

A banda d’aquests espais, l’Ajuntament també ha habilitat un altre indret a Can Sant Joan on s’hi ha instal·lat un circuit per a fer escalfaments per a la pràctica esportiva
A l’encreuament entre els carrers Mozart i Bizet, al PAE de Can Jardí, s’hi ha habilitat una zona de descans delimitada amb tanques de fusta.
A l’encreuament entre els carrers Mozart i Bizet, al PAE de Can Jardí, s’hi ha habilitat una zona de descans delimitada amb tanques de fusta

L’Ajuntament de Rubí recorda als usuaris dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Cova Solera i Can Jardí que des de principis d’any disposen de dues zones de descans. El consistori va arranjar dos solars en aquests polígons i en va adequar un altre al PAE de Can Sant Joan, on s’hi va col·locar un circuit d’elements per a fer escalfaments per a la pràctica d’activitats esportives. Les obres, que es van dur a terme a finals de l’any passat, van tenir un cost global de 36.500 euros i van ser finançades al 100% per la Diputació de Barcelona.

El solar del PAE de Cova Solera està ubicat a la confluència entre l’avinguda de Can Sucarrats i el c/ Vivaldi, mentre que el del PAE de Can Jardí està situat a l’encreuament entre els carrers Mozart i Bizet. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament ha volgut posar a disposició dels usuaris d’aquests polígons unes zones de descans per dinar o berenar. Les tasques d’adequació van consistir en desbrossar aquests espais, delimitar-los amb una tanca de fusta, plantar-hi arbrat i col·locar-hi taules de picnic i papereres.

Paral·lelament, al PAE de Can Sant Joan es va habilitar un espai ubicat a l’avinguda de la Generalitat on s’hi va instal·lar un circuit d’elements perquè, especialment els ciutadans que practiquen running, puguin fer exercicis d’escalfament abans de sortir a córrer. Els treballs que es van dur a terme en aquesta zona van consistir en netejar i desbrossar el bosquet, eliminant les branques baixes dels arbres existents.