Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els horaris dels serveis municipals es redueixen durant els mesos d’estiu Enguany, la Biblioteca Mestre Martí Tauler estarà tancada entre el 20 de juliol i el 21 d’agost amb motiu d’unes obres de millora a l’equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els horaris dels serveis municipals es redueixen durant els mesos d’estiu

Enguany, la Biblioteca Mestre Martí Tauler estarà tancada entre el 20 de juliol i el 21 d’agost amb motiu d’unes obres de millora a l’equipament

Aquest estiu es duran a terme uns treballs de millora a la instal•lació de climatització de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.
Aquest estiu es duran a terme uns treballs de millora a la instal•lació de climatització de la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Durant els mesos d’estiu, la majoria de serveis i equipaments municipals redueixen el seu horari d’atenció al públic, ja que l’afluència de persones que acudeixen a fer-hi gestions també disminueix en aquest període. També hi ha edificis que estan tancats durant tot el mes d’agost, com ara l’Ateneu o l’Espai Jove Torre Bassas. Enguany, la Biblioteca Mestre Martí Tauler s’afegeix a la llista d’equipaments inoperatius durant bona part de l’època estival ja que, com a conseqüència d’unes obres de millora a les seves instal·lacions, estarà fora de servei entre el 20 de juliol i el 21 d’agost.

L’Ajuntament ha analitzat el funcionament del sistema de climatització de la biblioteca i ha observat que presenta algunes millores a realitzar per incrementar el confort dels usuaris i treballadors de l’edifici. Ara, en el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, el Consistori millorarà les instal·lacions encarregades del moviment de l’aire (reixes de retorn, conductes, etc.) i corregirà les infiltracions presents a l’edifici (segellat de fusteries, portes simples, etc.). Aquestes tasques també permetran una reducció en el consum de climatització de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Eco-Fred Rubi, S.L. per un import de 157.672,39 euros.

Horaris d’estiu
Aquest any, l’Ateneu Municipal, l’Espai Jove Torre Bassas, el Centre Cívic del Pinar: La Cruïlla, el Museu Municipal Castell (MMUC), el Servei de Comerç, el Servei de Polítiques de Proximitat i Relacions Ciutadanes i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) tancaran durant tot el mes d’agost.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Les Torres estarà fora de servei entre l’1 de juliol i el 10 de setembre, l’Espai Expositiu Aula Cultural tancarà del 26 de juliol al 30 de setembre, mentre que El Celler no oferirà activitats entre el 19 de juliol i el 31 d’agost.

Altres serveis només abaixen la persiana una part del mes d’agost, com ara l’edifici Rubí+D ─tancat del 10 al 21 d’agost─ o la Finestreta Única Empresarial (FUER) ─tancada del 10 al 14 d’agost─.

Els horaris d’estiu dels diferents serveis i equipaments són els següents:

 • Ajuntament de RubíDel 20 al 31 de juliol: de dilluns a divendres, de 8 h a 20 h. A l’agost: de dilluns a divendres, de 8 h a 15.30 h. 
 • Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del CentreJuliol i agost: de 8 h a 14.30 h. Dissabtes tancat. 
 • Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC)Al juliol: de dilluns a dijous, de 8 h a 14.30 h. Divendres tancat. A l’agost, les consultes es poden fer arribar a l’Agència Catalana de Consum, a través del telèfon 012. 
 • Àrea de Serveis a les PersonesJuliol i agost: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h.
 • Àrea de Serveis Territorials (oficines carretera de Terrassa. 116)Juliol i agost: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. 
 • Oficina de Serveis a l’Empresa Can Serra (OSE) – Finestreta Única Empresarial (FUER)Juliol: de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14.30 h. Del 3 al 7 d’agost i del 17 d’agost al 10 de setembre: de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14.30 h. 
 • Oficina de Serveis a l’Empresa Can Serra (OSE) – Servei de ComerçJuliol: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Dissabtes tancat. Agost: tancat.
 • Servei de Polítiques de Proximitat i Relacions CiutadanesJuliol: de dilluns a divendres, de 10 h a 13.30 h. Agost: tancat.
 • Edifici Rubí+DAgost: de dilluns a divendres, de 7.30 h a 15.30 h, excepte del 10 al 21 d’agost, que l’equipament romandrà tancat.
 • Mercat MunicipalEls dijous 6, 13, 20 i 27 d’agost, el Mercat estarà tancat a la tarda. La resta de dies la instal·lació mantindrà els horaris habituals. El dijous 10 de setembre el Mercat obrirà de 7 h a 20 h.
 • Biblioteca Mestre Martí TaulerDel 22 de juny al 12 de setembre: l’equipament obrirà els matins de dimecres a divendres, de 10 h a 14 h, i les tardes de dilluns a dijous, de 16 h a 21 h. Del 20 de juliol al 21 d’agost: tancat.
 • Punt d’Informació de RubíA l’agost: de 10 h a 14 h. Dissabtes tancat. 
 • Espai Expositiu Antiga EstacióA l’agost: de 10 h a 14 h. Dissabtes tancat.
 • Cementiri MunicipalJuliol i agost: de dilluns a dissabte, de 9 h a 13 h i de 16 h a 19 h. Diumenges i festius, de 9 h a 14 h. 

La resta de serveis municipals mantindran el seu horari habitual. Els dies 15 d’agost i 11 de setembre, tots els equipaments romandran tancats, excepte el Cementiri Municipal.