Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els grups de teatre juvenils exhibeixen talent al festival “Addictes al microteatre” Al voltant d’un centenar de persones han gaudit aquest dissabte a la Torre Bassas de les propostes teatrals d’Escena 13, Tiamat Teatre, C’est la Vie i Fata Morgana https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-grups-de-teatre-juvenils-exhibeixen-talent-al-festival-201caddictes-al-microteatre201d/@@images/image/preview

Els grups de teatre juvenils exhibeixen talent al festival “Addictes al microteatre”

Al voltant d’un centenar de persones han gaudit aquest dissabte a la Torre Bassas de les propostes teatrals d’Escena 13, Tiamat Teatre, C’est la Vie i Fata Morgana
Un dels espectacles que s'han representat dins "Addictes al microteatre" (foto: Localpres).
Un dels espectacles que s'han representat dins "Addictes al microteatre" (foto: Localpres)

Prop d’un centenar de persones han assistit aquest dissabte a la primera edició del festival Addictes al microteatre, que ha tingut lloc a l’Espai Jove Torre Bassas. La nova proposta de RubíJove ha recollit molt bones valoracions entre el públic, que ha destacat la qualitat dels muntatges representats, així com l’originalitat del format.

Durant tres hores, les companyies rubinenques Escena 13, Tiamat Teatre, C’est la Vie i Fata Morgana han interpretat quatre obres inèdites al voltant de les noves addiccions del segle XXI. Aquestes propostes escèniques s’han representat de forma simultània en diferents torns i espais, de manera que el públic havia de desplaçar-se per completar tota la programació. El recorregut ha estat ambientat pel col·lectiu artístic SiArt.

Escena 13 ha representat la peça Azúcar 92 sobre l’addicció a aquest ingredient, Tiamat Teatre ha interpretat Addictes a la felicitat, C’est la vie ha plasmat a Red Mirror l’addicció a la fama i les aparences, i Fata Morgana ha abordat l’obsessió per les creences religioses a El rodamon que era cec.

Addictes al microteatre és una nova proposta cultural que vol donar visibilitat al treball de les companyies juvenils de la ciutat, alhora que conscienciar el col·lectiu de joves sobre les noves addiccions del segle XXI. Per a la regidora de Joventut, Marta García, “aquest és un format que pot ajudar a acostar el bon teatre al públic jove, sovint acostumat a productes de consum ràpid. Aquesta primera edició ha estat un èxit i cal agrair-lo tant a l’equip de RubíJove com als grups participants, que han fet una gran feina per fer realitat el festival”.

Entre el públic d’Addictes al microteatre hi ha hagut persones de totes les edats tot i que hi han predominat els joves entre 20 i 25 anys. Molts dels assistents s’han mostrat interessats en la possibilitat que hi hagi noves edicions del festival.

Imatges relacionades

"Addictes al microteatre" (foto: RubíJove)
"Addictes al microteatre" (foto: RubíJove)
"Addictes al microteatre" (foto: RubíJove)
"Addictes al microteatre" (foto: RubíJove)
"Addictes al microteatre" (foto: Localpres)
"Addictes al microteatre" (foto: Localpres)