Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els escultors Pep Borràs, Rafa Gascón i Oriol Marco exposaran a partir d’aquest dijous a l’Aula Cultural La mostra “Processos” vol documentar la tècnica d’aquests artistes rubinencs a través d’una trentena de peces https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els escultors Pep Borràs, Rafa Gascón i Oriol Marco exposaran a partir d’aquest dijous a l’Aula Cultural

La mostra “Processos” vol documentar la tècnica d’aquests artistes rubinencs a través d’una trentena de peces

Rafa Gascón és un dels escultors que participaran a l’exposició (foto: Localpres).
Rafa Gascón és un dels escultors que participaran a l’exposició (foto: Localpres)

L’Espai Expositiu Aula Cultural inaugurarà aquest dijous 1 d’octubre una mostra col·lectiva dels escultors rubinencs Pep Borràs, Rafa Gascón i Oriol Marco. Sota el títol Processos, l’exposició reunirà una trentena de peces elaborades amb diferents tècniques, amb l’objectiu de donar als visitants una visió global del procés creatiu escultòric.

Pep Borràs, amb una llarga trajectòria d’exposicions arreu de Catalunya, treballa habitualment amb material reciclat trobat per atzar. Li agrada utilitzar tant la fusta com el ferro per fer collages o assemblatges, en dues o tres dimensions.

Rafa Gascón va ser alumne de Pep Borràs. Tot i que la seva carrera com a escultor va començar relativament tard, les seves peces ja acumulen diversos premis arreu de l’Estat. Gascón treballa principalment amb la pedra i el ferro, i concep les seves escultures com una combinació dinàmica de volum i ombra.

Oriol Marco és un artista autodidacta que ha exposat principalment a Rubí. Les seves obres es basen en la pròpia relació amb els materials, sent el resultat d’una lluita entre la idea i allò que es deixa fer la matèria.

L’exposició Processos s’inaugurarà aquest dijous a partir de les 19.30 a l’Espai Expositiu Aula Cultural i es podrà veure de forma gratuïta fins al 7 de novembre.