Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els equipaments municipals recuperen el seu horari habitual a partir d’aquest dimarts Amb l’arribada del setembre, les places d’aparcament de la zona blava tornen a ser de pagament https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-equipaments-municipals-recuperen-el-seu-horari-habitual-a-partir-d2019aquest-dimarts/@@images/image/preview

Els equipaments municipals recuperen el seu horari habitual a partir d’aquest dimarts

Amb l’arribada del setembre, les places d’aparcament de la zona blava tornen a ser de pagament

L’OAC del Centre és un dels equipaments que recuperen l’horari habitual (foto: Lídia Larrosa).
L’OAC del Centre és un dels equipaments que recuperen l’horari habitual (foto: Lídia Larrosa)

La majoria dels equipaments municipals de Rubí recuperaran el seu horari habitual a partir d’aquest dimarts 1 de setembre. Els serveis que han estat tancats durant l’agost i que tornaran a ser operatius aquesta setmana són: l’Ateneu Municipal, l’Espai Jove Torre Bassas, el Centre Cívic del Pinar: La Cruïlla, el Museu Municipal Castell (MMUC), el Servei de Comerç, el Servei de Polítiques de Proximitat i Relacions Ciutadanes i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC). A més, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler reobrirà aquest mateix dilluns després que hagin finalitzat les obres de millora del seu sistema de climatització, incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015.

A banda d’aquests serveis, n’hi ha d’altres que han vist reduït el seu horari durant el mes d’agost i que recuperaran la plena normalitat a partir d’aquest dimarts. Es tracta de l’edifici central de l’Ajuntament, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre, l’Àrea de Serveis a les Persones, l’Àrea de Serveis Territorials, el Rubí+D, el Punt d’Informació, l’Espai Expositiu Antiga Estació, el Cementiri Municipal i el Mercat Municipal.

Pel que fa a l’OAC de Les Torres, seguirà fora de servei fins al 10 de setembre, mentre que l’Espai Expositiu Aula Cultural encara restarà tancat tot el mes de setembre. D’altra banda, la Finestreta Única Empresarial (FUER), ubicada a la Masia de Can Serra, mantindrà l’horari de matí fins al 10 de setembre.

El proper 11 de setembre, tots els serveis municipals romandran tancats a excepció del cementiri.

La zona blava torna a ser de pagament
Les places d’aparcament de la zona blava també recuperaran el seu funcionament habitual a partir d’aquest dimarts. Després d’un mes d’agost en què han estat d’ús lliure, els conductors hauran de tornar a pagar per estacionar-hi.

A Rubí hi ha actualment 180 places de zona blava amb un preu d’1,20 euros/hora, en fraccions de 5 cèntims d’euro. El mínim per poder-hi estacionar és de 0,20 euros.