Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els equipaments municipals adapten els horaris als mesos d'estiu La casa consistorial i l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania del centre es mantenen obertes en horari intensiu de matí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els equipaments municipals adapten els horaris als mesos d'estiu

La casa consistorial i l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania del centre es mantenen obertes en horari intensiu de matí

L'Ajuntament tanca a les 18 h durant el mes de juliol, i a les 15 h durant l'agost (foto: Ajuntament de Rubí).
L'Ajuntament tanca a les 18 h durant el mes de juliol, i a les 15 h durant l'agost (foto: Ajuntament de Rubí)

La casa consistorial, a la plaça Pere Aguilera, 1; avança el seu tancament durant el mes de juliol a les 18 h, a excepció d'aquells dies que hi hagi sessió plenària o comissions informatives. Durant l'agost, l'edifici tancarà a les 15 h.

Les Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC) també han variat el seu horari habitual. L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania - Centre, ubicada al carrer Narcís Menard, 13-17; fa horari intensiu i ofereix atenció al públic de 8 a 14.30 h, de l'1 de juliol al 10 de setembre. L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania - Les Torres, ubicada a la rambleta de Joan Miró s/n, roman tancada de l'1 de juliol al 10 de setembre i l'Oficina Municipal d'Informació de Consum (OMIC) obre durant el mes de juliol de dilluns a dijous de 8 a 14.30 h, tancarà a l'agost i, al setembre, obrirà de dilluns a dijous de 9 a 14 h.

L'edifici Rubí Forma, a la rambleta de Joan Miró s/n, estarà operatiu la primera i l'última setmana d'agost fins a les 15 h. Tanca per vacances del 12 al 23 d'agost.

L'Espai Jove Torre Bassas funciona durant el mes de juliol i les dues primeres setmanes de setembre de 9 a 14 h. Durant l'agost, el servei romandrà tancat.

L'Ateneu Municipal obre tot el juliol de 10 a 14 h i de 16 a 21 h i tancarà durant l'agost. El Museu Municipal Castell (MMUC) tanca des de l'1 d'agost al 2 de setembre ambdós inclosos. L'espai expositiu Aula Cultural farà vacances des del 22 de juliol fins al 25 de setembre ambdós inclosos i El Celler tanca del 29 juliol al 2 d'octubre ambdós inclosos. L'espai expositiu Antiga Estació tancarà el 21 de juliol fins al setembre.

La biblioteca Mestre Martí Tauler també s'adapta al període estiuenc. L'equipament obre les portes els dilluns, dimarts i dijous de 15.30 a 20.30 h, els dimecres de 10 a 20.30 h i els divendres de 10 a 14.30 h. La biblioteca tancarà els dissabtes i els dies 15 i 16 d'agost, i 11 de setembre. L'espai reprendrà l'horari d'hivern el 16 de setembre.

L'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) i la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) estan operatives de 8 a 14 h. Les instal·lacions de la Masia de Can Serra tanquen només la setmana del 12 al 18 d'agost i tornaran a obrir en l'horari habitual el 16 de setembre.

La Font del Ferro també fa horari d'estiu, la trobareu oberta de dilluns a divendres de 9 a 14.