Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els centres educatius preparen jornades de portes obertes adaptades a la Covid-19 L’Ajuntament de Rubí ha editat Guia de l’educació, que recull tota la informació sobre les escoles i instituts de la ciutat, i dedica un espai al web municipal a la informació de les jornades de portes obertes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els centres educatius preparen jornades de portes obertes adaptades a la Covid-19

L’Ajuntament de Rubí ha editat Guia de l’educació, que recull tota la informació sobre les escoles i instituts de la ciutat, i dedica un espai al web municipal a la informació de les jornades de portes obertes

Les famílies que hagin de formalitzat la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació al web municipal (foto: Ajuntament de Rubí – César Font).
Les famílies que hagin de formalitzat la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació al web municipal (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

Els nens i nenes que aquest 2021 fan 3 anys es poden matricular en un centre educatiu sufragat amb fons públics. Les famílies que hagin de formalitzar la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació sobre les diferents escoles i instituts de la ciutat a través de la Guia de l’educació 2021-2022, que el consistori edita anualment coincidint amb la programació de les jornades de portes obertes. Enguany, aquestes jornades informatives per a les famílies s’han adaptat a les restriccions per contenir la Covid-19 i, o bé es faran en línia, o bé en grups reduïts i amb cita prèvia. Per facilitar l’accés de tota la informació de les jornades dels diferents centres, el consistori recull les opcions que ofereixen escoles i instituts a l’apartat Portes Obertes 2021 – 2022 del web municipal.

Igualment, pares i mares poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys que tindrà lloc el 3 de març a les 18 h. La sessió serà en línia i anirà a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi abans del 2 de març a les 14 h a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat.

Previsió de dates
La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys. A causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid – 19, el procediment es durà a terme en línia: la sol·licitud de preinscripció s’haurà de presentar en format telemàtic al centre educatiu escollit com a primera opció, acompanyada de la documentació corresponent. El consistori i els centres donaran suport a aquelles famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha fet pública la següent previsió de dates per a la preinscripció del curs escolar 2021-2022:

  • Segon cicle d’educació infantil i primària: del 15 al 24 de març
  • Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març
  • Batxillerat i Cicles de Grau Mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig
  • Cicles de Grau Superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig.