Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els CAP de Rubí acolliran una exposició de conscienciació sobre el consum de drogues adreçada als adults La mostra “Entre nosaltres” aborda aspectes relacionats principalment amb el consum d’alcohol, cànnabis, cocaïna i psicofàrmacs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els CAP de Rubí acolliran una exposició de conscienciació sobre el consum de drogues adreçada als adults

La mostra “Entre nosaltres” aborda aspectes relacionats principalment amb el consum d’alcohol, cànnabis, cocaïna i psicofàrmacs

CAP Mútua (foto: Lídia Larrosa).
CAP Mútua (foto: Lídia Larrosa)

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament portarà als Centres d’Atenció Primària (CAP) de Rubí l’exposició de conscienciació sobre el consum de drogues Entre nosaltres, cedida per l’associació Promoció i Desenvolupament Social (PDS), que compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La mostra es podrà veure a partir del dilluns 4 de maig al CAP Sant Genís i després passarà per l’Anton de Borja i el Mútua.

Entre nosaltres aborda aspectes relacionats amb les drogues i el seu consum ─principalment alcohol, cànnabis, cocaïna i psicofàrmacs─ des de diferents contextos del món dels adults, evidenciant d’aquesta manera que aquest no és un problema que afecti exclusivament els joves.

A través de deu plafons dissenyats com a grans vinyetes, l’exposició informa sobre els riscos de consumir drogues, de banalitzar certs comportaments, d’automedicar-se i de tenir un excés de confiança, entre d’altres. També ajuda a valorar el propi consum i orienta sobre els recursos disponibles en cas de patir un problema amb l’alcohol o amb una altra substància.

La mostra Entre nosaltres es podrà visitar al CAP Sant Genís entre el 4 i l’11 de maig; al CAP Anton de Borja, del 13 al 19 de maig; i al CAP Mútua, del 21 al 29 de maig.

Imatges relacionades

Cartell de l'exposició (foto: PDS)
Cartell de l'exposició (foto: PDS)