Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els artistes locals protagonitzen una nova fira nadalenca a la plaça del Doctor Guardiet El Mercat d’Art, organitzat pel Servei de Comerç i l’Associació Sant Galderic, es podrà visitar entre aquest divendres i diumenge https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els artistes locals protagonitzen una nova fira nadalenca a la plaça del Doctor Guardiet

El Mercat d’Art, organitzat pel Servei de Comerç i l’Associació Sant Galderic, es podrà visitar entre aquest divendres i diumenge

Fira del producte nadalenc a la plaça del Doctor Guardiet (foto: Localpres).
Fira del producte nadalenc a la plaça del Doctor Guardiet (foto: Localpres)

La plaça del Doctor Guardiet acull a partir d’aquest divendres 19 de desembre i fins al proper diumenge el Mercat d’Art, organitzat pel Servei de Comerç i l’Associació Sant Galderic. Amb aquesta proposta es tanca el cicle de fires nadalenques programat en aquest mateix emplaçament.

El Mercat d’Art posarà a la venda peces úniques produïdes per artistes rubinencs. La mostra obrirà aquest divendres entre les 18 h i les 21 h, i tant dissabte com diumenge d’11 h a 14 h i de 18 h a 21 h. Com en el cas dels mercats anteriors, la proposta anirà acompanyada de tot un seguit d’activitats de dinamització. Així, aquest dissabte al matí, es podrà participar en un taller obert organitzat pels Castellers de Rubí, mentre que a la carpa del mercat hi haurà durant tot el dia tallers infantils organitzats per l’Escola d’Art i Disseny edRA i pels artistes participants a la fira.

D’altra banda, diumenge a les 12 h dins la carpa del Mercat d’Art, tindrà lloc la tradicional cantada de nadales de Sant Galderic, amb la participació de les corals de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, l’Obrador Coral de Rubí, Conturbat Me, l’Associació Rubí Musical segle XXI i la Coral de l’Església Evangèlica.

Fires durant totes les festes
L’activitat firaire seguirà durant les properes setmanes. El 27 de desembre, se celebrarà una nova edició del Mercat Ecològic del Vallès (de 10 h a 14 h) i del Mercat de l’Artesania de Rubí (de 10 h a 20.30 h), que una vegada més ocuparan l’Illa de vianants.

A més, els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, la plaça Catalunya acollirà la Fira de Reis, on els artesans del Mercat de l’Artesania de Rubí oferiran els seus productes fets a mà. Els tres primers dies, la fira obrirà de 10.30 h a 20.30 h, mentre que el dia 5 ho farà fins a les 14 h.