Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els aparadors buits de Maximí Fornés mostraran els desitjos dels rubinencs L'administració posa en valor els locals buits d'aquest carrer i els dinamitza coincidint amb la campanya de Nadal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els aparadors buits de Maximí Fornés mostraran els desitjos dels rubinencs

L'administració posa en valor els locals buits d'aquest carrer i els dinamitza coincidint amb la campanya de Nadal

Els desitjos es poden dipositar a les butlletes fins el 18 de novembre.
Els desitjos es poden dipositar a les butlletes fins el 18 de novembre

El Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí impulsa una campanya per revitalitzar la façana comercial del carrer Maximí Fornés, dinamitzar-la i fer visibles els locals comercials disponibles. La proposta Quin és el teu somni? és una campanya a través de la qual es convida a la ciutadania a escriure els seus somnis, desitjos i il·lusions en unes butlletes que es poden trobar als comerços dels carrers Maximí Fornés, Doctor Robert, Pere Esmendia, Doctor Turró i Sant Joan. Els textos es poden dipositar a les bústies dels mateixos establiments fins al 18 de novembre.

Entre totes les butlletes recollides, s'escolliran cinc somnis o desitjos que seran interpretats de manera creativa en cinc aparadors de locals disponibles al carrer Maximí Fornés.

"Aquesta campanya ens permet seguir treballant per incorporar el carrer Maximí Fornés a l'eix de vianants, fer visibles els aparadors de locals buits i il·lusionar la ciutadania creant un vincle emocional relacionat amb el Nadal", diu el regidor de comerç, Rafael Güeto.

La interpretació dels somnis i la realització dels aparadors anirà a càrrec de l'alumnat del grau de disseny d'interiors de l'Escola d'Art i Disseny de Rubí (eDra). "Que la interpretació dels desitjos la facin els alumnes d'una escola municipal com eDra fa que el projecte sigui rodó i reivindiqui també el talent rubinenc", conclou Güeto.
El dia 10 de desembre es farà la festa d'inauguració dels aparadors decorats, que es podran visitar durant tota la campanya de Nadal.